Sikerünk jelentős része a Kutatás és Fejlesztés terület munkájához köthető. Nálunk születik a jövő, az újdonságokat, a NEXON majdani termékeit mi hozzuk létre!

Te is csatlakozhatsz hozzánk, Te is részese lehetsz sikereinknek! Megoldásaink az innovatív tudást és a korszerű technológiát ötvözik. Az elmúlt évben teljesen új technológiai alapokra helyeztük a front- és back end oldalt, annak érdekében, hogy tudásunkat, kreativitásunkat a folyamatosan változó, kihívásokkal teli üzleti igények megoldására fordíthassuk.

Jelenleg termékeink nemzetközi piacra való felkészítésén dolgozunk. Meggyőződésünk, hogy a magyar/hazai piacon bevált megoldásaink megfelelő alapot képeznek egy nemzetközileg is sikeres szerepléshez.

Miért szeretünk mi itt dolgozni? Mert rugalmas munkaidőben, kihívásokkal teli feladatokat oldhatunk meg jókedvű, kommunikálni szerető társakkal. Ha elfáradunk, egy jó kávé mellett csocsózunk a pihenő szobában, esetleg beugrunk egy céges masszázsra. Az évente megrendezett NEXON családi nap piros napos esemény gyerekeink éves programjában, és időnként egy Balatoni vitorlázás is belefér a csapatépítő elvonulásba.

Mivel dolgozunk? Kliens oldalon ASP.net MVC, Angular 1.x és TypeScript, amit használunk. Ezek ismerete nem kötelező, de előnyt jelentene, ha egy-egy apróbb változtatást Te is el tudnál végezni. Back-end oldal oldalon WebApi, OData, Autofac, NHibernate, SignalR, FluentValidation, EPPlus. Ha ezeket nem, de más ORM-et, IOC Container-t használtál, és tisztában vagy a működésükkel, akkor ezekkel sem lesz gondod. Kifejezetten előnyös, ha ismered az olyan arhitektúra illetve tervezési mintákat, mint: CQRS/ES, DDD, Visitor, Composite, Adapter Pattern, Chain of responsability stb. Amit kötelező ismerned az C# és a T-SQL.

Mi lenne a te feladatod? Egy kb. 1 hónapos üzleti és fejlesztői oktatással indítunk, amely megalapozza nexonos karriered. Ezt követően 2-4 fős csapatokban dolgozva feladatod lenne az üzleti elvárások megértése, befogadása, megoldások kidolgozása, a kidolgozott megoldás elfogadtatása az üzleti elemzővel és az architekttel. Ha mindez megvan, kezdődhet a megvalósítás! Díjazzuk, ha az általad megírt kód helyes működésének ellenőrzését automata tesztekkel is támogatod, és kellő figyelmet fordítasz a mesterműved megfelelő dokumentálására.

Mit kínálunk? Élményt, szakmai fejlődési lehetőséget, kiszámítható jövőt, versenyképes juttatást. Kreatív tevékenységre alkalmas munkakörülményeket („A” kategóriás irodaház, nagy személyes tér, zöld erkélyek)! Irodaházunk könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval.

 

Jelentkezz most!