Ugrás a tartalomra

2. heti Sajtófigyelés

Elfoglalt? Lemaradt a hét legfontosabb HR- és IT-híreiről? Képbe hozzuk!

NEXON sajtószemle

Top HR konferenciák Európából 2020-ban

Temérdek a HR-eseknek, toborzóknak, vállalati oktatási szakembereknek szóló konferencia és kiállítás 2020-ban is. Nem könnyű választani. Most hét konferenciát és kiállítást ajánlunk, amivel biztosan nem fog mellé.


5 SEO tipp rátermett HR-eseknek

A Google segít a munkakeresőknek megtalálni a legjobb munkahelyet. HR-esként te is segíthetsz a Google-nek, hogy hatékony legyen.


Hamarosan nem az interjúkon, hanem a virtuális valóságban kell helyt állnia a jelentkezőknek

A számítógépes megoldásoknak várhatóan egyre nagyobb szerep jut a vállalatok HR-osztályain, a mesterséges intelligenciával dolgozó szoftverek a jelentkezőket számtalan új szempont szerint fogják értékelni, méghozzá elvileg objektív módon.


Szakmai fejlődés mint „új” juttatás?!

A magas munkabér már nem elég manapság, ha „csak” ennyit ígér egy munkáltató, nem fognak tömegek jelentkezni a meghirdetett állásra. Szakmai fejlődést is kínálni kell, mert erre a legtöbb munkavállaló vágyik.


Három hónap alatt nem változott a munkanélküliség

A tavaly szeptember-novemberi három hónapos időszakban a munkanélküliek átlagos létszáma 163 ezer, a munkanélküliségi ráta változatlanul 3,5 százalék volt - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).


HR Trends for the New Year in 2020

It’s a good opportunity for a fresh start and not just in employees’ personal lives with New Year’s resolutions. It’s an opportunity to look to the future and see what the year ahead will hold in Human Resources.

 

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100