Ugrás a tartalomra

Augusztus 15-től folytatódik az OBB

Bár az Olimpia lángja kialudt, a versenyzők hazatértek, de az OBB tüze továbbra is izzik, izgalmas feladatokat ígér a 3. online forduló is.

Országos Bérügyviteli Bajnokság 2021

Bár az Olimpia lángja kialudt, a versenyzők hazatértek, de az OBB tüze továbbra is izzik, s a versenyzők remélhetőleg nagy izgalommal várják az új kihívásokat, ki az otthoni munkapadnál, ki már ismételten a munkahelyén.

Ezért augusztus 15-től elérhetőek az OBB következő, 3. fordulójának feladatai, amelyek leadási határideje szeptember 15-e éjfél.

A forduló nem könnyű feladatai között szó lesz – többek között – egy eseti megbízási szerződés megkötését követő bejelentési kötelezettségről, illetve egy vezető tisztségviselő megbízási díjával kapcsolatos költségelszámolásról.

A feladatok érintik a családi pótlék témakörét, de – gondolva a szeptemberi iskolakezdésre – természetesen szóba kerülnek az iskoláztatási támogatás ágas-bogas ügyei is. Az oktatás, képzés tárgykörében maradva a feladatok kitérnek egy tudományos tanulmánykötet megírásakor felmerülő felhasználási szerződés számos tanulságot szolgáló részleteire is.

Nem tekinthető könnyűnek az a feladat sem, amelyben egy – sem munkaszerződéssel, sem megbízási szerződéssel nem rendelkező – kft. tulajdonos járandóságát és adóterheit kell kiszámolni.

Kell tehát a belső tűz ahhoz, hogy újra formába lendüljenek az OBB résztvevői, s a rendelkezésre álló egy hónap alatt sikerrel oldják meg a feladatokat, amelyeket – a meghirdetett ütemezésnek megfelelően – szeptember 15-e éjfélig lehet rögzíteni az e-learningben!

 

Most kapott kedvet a versenyhez? Még most is jelentkezhet, hiszen az Olimpia jelszava az OBB-re is igaz:

Nem a győzelem, a részvétel a fontos!

 

A 4. forduló feladatait szeptember 15-én tesszük közzé, s akkor is egy hónap áll majd rendelkezésre a megoldásra.

Az 5. – ún. jelenléti – fordulóról még nincs egyeztetett időpontunk, de abban bízunk, hogy a korábbi évek megszokott helyszínén, a Budapesti Gazdasági Egyetemen tudjuk majd – várhatóan – október végén, november elején megszervezni, amelyre az 50 legtöbb pontot elérő versenyzőt hívjuk meg.

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100