Ugrás a tartalomra

Back to work

Videósorozat hazai vállalatok HR- és IT-vezetőivel - Bogdán Szilvia HR-vezető, NEXON

A koronavírus-járvány ellen bevetett szigorító intézkedések lazulni látszanak, aminek hatására nem csak a város telt meg újra élettel, hanem az irodaépületek is. Meglehet, a visszatérés a cégek számára még nagyobb kihívás, mint a home office kialakítása volt.
Az IT Business „Back-to-work” című, most induló, új sorozatában többek közt erre keressik a választ, a hazai üzleti társadalom kiemelkedő cégvezetőivel, IT- és HR-igazgatóival, akik saját visszatérési tervüket, tapasztalataikat, véleményüket mondják el, sőt, zárszóként az általuk feltett kérdéssel „meginvitálhatják” azt a céget a műsorba, amelynek vezetőjét szívesen látnák a sorozat következő részében.

A sorozat ötletgazdája és szponzora a NEXON, nézzék meg az első videót, ami Bogdán Szilviával a NEXON HR-vezetőjével készült. Összefoglalta azokat az intézkedéseket, támogatásokat, amelyek a munkavállalókat nem csak a fizikai, de a mentális visszatérést is segítik.
Zárszóként pedig, Hopka Lászlónak, a NEXON IT-szolgáltatási igazgatójának adja át a virtuális stafétát egy izgalmas kérdéssel.

 

 

 

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100