Ugrás a tartalomra

Beosztottak jelenléti ívének jóváhagyása mobilon

Új funkcióval bővült a NEXON_PORT+ applikáció

A távolságtartás és az otthoni munkavégzés egyre szélesebb körű elterjedése miatt idén már 60%-al emelkedett a NEXON_PORT+ mobilalkalmazást is használó ügyfeleink száma.

Az alkalmazás a dolgozói és vezetői önkiszolgáló HR-rendszerünk számos funkcióját teszi elérhetővé okostelefonokon is

A NEXON_PORT+ mobilapplikációt a vezetők munkájának támogatása érdekében a jelenléti ívek jóváhagyásának mobilra optimalizált funkciójával bővítettük. Mobiltelefonok kisebb képernyőjéhez igazodó, áttekinthető adatmegjelenítést valósítottunk meg.

A jóváhagyási folyamatot összesítő nézetekkel és a vezető számára fontos, elszámolási kockázatokat tartalmazó jelenléti ívek szűrésével támogatjuk.

A vezető különböző időadatok összesített értékeinek elemzése alapján választja ki, hogy számára melyek az elszámolás szempontjából kockázatosak, és azokat külön is ellenőrizni tudja.

 

NEXON_PORT+ mobil applikáció jelenléti ív jóváhagyása     NEXON_PORT+ mobil applikáció jelenléti ív jóváhagyása    NEXON_PORT+ mobil applikáció jelenléti ív jóváhagyása

 

A vezető a dolgozó egy adott napját egyedileg is ellenőrzheti. A napi nézetben a mozgási események és a távollétek láthatók, illetve módosíthatók.

 

NEXON_PORT+ mobil applikáció jelenléti ív jóváhagyása

 

A vezetőnek lehetősége van több dolgozó jelenléti ívének egyszerre történő, csoportos jóváhagyására is.
Csoportos jóváhagyás esetén kiválasztható olyan szűrés, amellyel csak azok a jelenléti ívek kerülnek jóváhagyásra, amelyek időadatai minden összesítőben a normál sávba esnek. Minden dolgozó jóváhagyása esetén sem kerülnek jóváhagyásra a hibás és az egyedi elbírálást igénylő napok.

 

NEXON_PORT+ mobil applikáció jelenléti ív jóváhagyása

 

NEXON_PORT+ licenccel rendelkező ügyfeleink számára a mobilapplikáció új verziója szeptember 17-től letölthető.

A NEXON_PORT önkiszolgáló HR-rendszerről bővebben itt olvashat

Próbálja ki a NEXON_PORT+ mobilapplikációnk demo verzióját! Ingyenesen letölthető a az AppStore és a GooglePlay áruházakból.

 

 

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100