Vadonatúj székházába költözött a NEXON

Elkészült végre új, nyolcemeletes irodaházunk ahová szeptember végén az összes budapesti munkatársunkkal együtt beköltöztünk. A nagyvonalú és dinamikus új épület az eddigi irodáinktól 100 méterrel északabbra épült, így megközelíthetősége gyakorlatilag nem változott.

 

Már 10 éve kinőttük eddigi irodaházunkat a „fehér” házat, és egyre több területet kellett bérelnünk a szomszédos „zöld” házban.  A körülmények nem feleltek meg már az elvárásainknak, és nagyon vártuk már, hogy az igényeinknek megfelelő környezetben, végre mindnyájan együtt dolgozhassunk.

 

Az irodaházba nagyteljesítményű számítógépes hálózatot, és a legkorszerűbb megoldásokra képes szerverközpontot építettünk. A multimédiás tárgyaló és oktató termek is XXI. századi szolgáltatásokat nyújtanak. Nem csak a munkahelyek, de a folyosók, a közösségi terek, a tárgyalók és a mosdók is nagyobbak és komfortosabbak a bérirodaházakban szokásosaknál. Itt minden a kreatív munkára ösztönöz bennünket.

 

Új irodaházunk lehetőséget ad ügyfeleink jobb kiszolgálására, így olyan beruházás a jövőbe, ami további sikeres működésünk eszköze.

 

Nézze meg az építkezésről készült timelapse videót!

Tekintse meg galériánkat új székházunkról!