Ugrás a tartalomra

HRKOMM Award 2021 Díjátadó - ezüstös csillogással

Lezajlott a HR-kommunikációs szakma legfőbb megmérettetésének zsűrizése és nemrég kiderült, kik lettek az idei HRKOMM díjazottai!

A Mazel Tovban megrendezett díjátadó gálán szinte tömeg volt és a vendégekre kíváncsi várakozás volt jellemző, hiszen ez egy igen rangos elismerés. Számos partnerünk képviselője is megjelent a nevezők, illetve a zsűri tagjai között, valamint a piacot ma meghatározó PR - és kommunikációs ügynökségek is képviselték magukat.

Minden kategóriában döntős, bronz, ezüst, és arany fokozatú helyezés szerint rangsorolták a legjobbakat. A NEXON "A legeredetibb CSR program" kategóriában indult, bemutatva a Lámpás'92 Alapítvány sok éves támogatását, a "mi közös történetünket"; valamint azt, hogy mertünk nagyon álmodni és a COVID ideje alatt megvalósítottuk a természet és a fenntarthatóság jegyében megálmodott L'UMINA design lámpacsalád piacra vitelét!
Egy munkahely-teremtési és termékfejlesztési projektbe keretein belül a lámpacsalád tagjait fogyatékkal élő barátaink készítik természetes anyagokból, kézzel a műhelyben! Minden lámpa egyedi, nem készül két egyforma, ahogy nincs két teljesen egyforma ember sem. Ettől is olyan különleges ez a termékcsalád, valamint  a CSR program! Bő egy év alatt a tervezési fázistól eljutottunk közösen a megvalósításig: a lámpacsalád piacra vitelét a júniusban megrendezett L'UMINA Premierrel indítottunk el hivatalosan. Azóta érkeznek a rendelések a Lámpásokhoz, csak győzzék munkával; az értékesítési csatornák pedig folyamatosan bővülnek!

De térjünk vissza a HR KOMMAwardra, a Mazel Tov-ba: a NEXON a legeredetibb CSR program kategóriában ezüst minősítést kapott!

Ezúton is gratulálunk minden nevezőnek és a díjazottaknak!

HRKOMM Award NEXON

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100