A NEXON ősszel is kivonult a HVG Állásbörzére, hogy megtalálja a jövő ígéretes munkatársait!

A HVG Állásbörze egy évente 2 alkalommal, ősszel és tavasszal egyaránt megrendezésre kerülő nagyszabású karrier esemény. A rendezvényen hazánk (és gyakran egész Európa) legjelentősebb, legnagyobb munkáltatói is megjelennek álláskínálatukkal és lehetőségeikkel, hogy a helyszíni workshopok, előadások és aktivitások kavalkádjában csábítsák magukhoz az érdeklődőket. A börzén félévente mintegy 70-80 ezer, zömében fiatal munkakereső szokott részt venni, de a tömeg most ősszel még ezt is túlszárnyalni látszott.

A NEXON idén második alkalommal jelent meg most ősszel a nagy presztízsű eseményen, hogy a barátságos kollégák és izgalmas lehetőségek felvonultatásával leljük meg cégünk újabb tehetséges munkatársait. Sok még a hely székházunkban, így ambícióból és jelentkezőkből sem volt hiány, több tucat jelentkezést tudhattunk magunkénak az október 3-4-i rendezvény végére. A rendezvényen megjelenésünk azonban nem csak a toborzásról szólt: megújult munkáltatói márkánkat is bemutattuk a nagyérdemű előtt!

 

Cégünk HR és Marketing részlegeinek közös munkájával született meg a NEXON új, fiatalos munkáltatói megjelenése, amivel nem titkolt célunk, hogy az Y és Z generációt is hatékonyabban szólítsuk meg. A börzén való megjelenést megelőzően nem csak azt térképeztük fel, hogy melyeket ítélik az új generációk a legfontosabb erényeknek egy modern munkáltatóban, hanem azt is, hogy melyek a NEXON leglátványosabb erősségei és milyen átfedésben vannak ezek a fiatalok által keresettekkel. A házon belüli- és kívüli kutatás is eredményes volt, így nem meglepő, hogy mostani megjelenésünkkor rekord számú érdeklődőt tudhattunk magunkénak!

Reméljük, mielőbb lehetőségünk nyílik majd a börzén megismert tehetséges munkavállalókkal immár NEXON-osként együtt dolgozni!

Érdekelnek ajánlataink? Látogasd meg karrier oldalunkat és tudj meg többet nyitott pozícióinkról!