Hibrid megoldással megrendezett konferencia NEXON előadással és izgalmas kerekasztal témákkal

A konferencia és díjátadó arany szponzoraként kiállítói standdal, előadással és kerekasztal részvétellel is szerepeltünk a szeptember 1-én megrendezett Inside ITBusiness 2020 eseményen.

A hibrid megoldással megszervezett rendezvény a BME I. épületében, valamint az IT Business Facebook oldalán élő közvetítésben volt követhető.

Inside ITBusiness

 

Hunyady Lajos kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgató  “Az adatokba kódolt siker: Master Data Management. Karantén előtt, alatt és után” címmel tartott előadást.
Az MDM központi adatkezelést jelent.  Miért jó ez a vezetőknek, azon belül is a HR-vezetőknek? Mert alkalmazásával nőhet a termelékenység és a költséghatékonyság, csökkenhet a kockázat és segít a döntéshozatalban. Az MDM alapja egy jó HR-rendszer.

Inside ITBusiness Hunyady Lajos

 

Az izgalmas kerekasztal témája: “Teljes irányváltás az üzlet, a HR és a költséggazdálkodás területén” volt. Bogdán Szilvia-NEXON HR-igazgatója, Kemendi Zsolt-Invitech (online bejelentkezéssel), Szekeres Viktor-Gloster és Papp László-Gartner beszélgető partnerek a COVID-dal, az alkalmazkodással, a digitalizációval kapcsolatos tapasztalataikat és véleményüket osztották meg.

A Gartner világ szerte végzett felmérése szerint a vállalatok 60%-a nem tudott alkalmazkodni a pandémiás helyzethez. Mi ennek a tanulsága? Eljött a paradigmaváltás ideje, aki nem él a digitalizáció eszközeivel, az nem éli túl.
Meddig tolható el a gépi oldal? Az emberi oldalt kell megtanítani, hogyan kell élni a digitalizált világban. A HR is folyamatosan átalakul. A monoton, ismétlődő folyamatok digitalizálódnak, de az emberi kapcsolatokra továbbra is szükség lesz.
Arra a kérdésre, hogy mennyire tartanak a COVID 2. hullámától, a megnyugtató válasz ez volt: pánik helyett most már protokoll van.

Inside ITBusiness kerekasztal