Ugrás a tartalomra

Jótékonyha -kivételes hozzávalókkal!

Közel 70 munkatársunk gyűlt össze nemrég az Élelmiszerbank JótéKonyha kertjében, hogy a Lámpás '92 Alapítvány által gondozott fogyatékkal élő fiataloknak paprikás krumplit készítsünk extrákkal és kókuszgolyóval.

A főzés közben megtudhattuk melyik csapat képes a leghosszabb krumplihéjat hámozni, mennyi élelmiszerfelesleg keletkezik egy átlagos magyar háztatásban és miként tehetünk mi maguk a pazarlás ellen, végül, de nem utolsó sorban arról is tájékozódtunk, hogy milyen módokon segíthetjük még az Élelmiszerbank étel- és életmentő munkáját. Érdekes volt végigmenni a raktárban, megnézni, milyen egy ételsokkoló és látni, hogyan kerülnek elosztásra, további felhasználásra a közeli lejáratos élelmiszerek. Egy kiválóan működő gépezet az egész.

A legfontosabb tanulság számunkra talán az volt, hogy egy jól működő NEXON-csapat néhány óra alatt milyen sok finom hozzávalót (zellert, burgonyát, hagymát, paprikát....kolbászt...), odafigyelést jókedvet és jószándékot tud összekeverni egy nagy üstben, hogy ezzel másoknak segítsen. 159 ételadagnyit.

Az ételek minőségét ellenőriznünk kellett-szerintem mindnyájan egyet értünk abban, hogy ízletes, különleges étel került aznap a Lámpáskák asztalára!

Köszönjük a csapatépítő jótékonysági főzés lehetőségét és köszönjük, hogy ennyien eljöttetek!

Nagy örömünkre szolgált, hogy a regionális irodáinkból is csatlakoztatak hozzánk munkatársaink, így végre együtt lehettünk!

Végül néhány hangulatkép az eseményről:

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100