Ugrás a tartalomra

Jótékonysági hangverseny a Pesti Vígadóban

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat jótékonysági hangversenyt szervezett, ahova jelenlegi és reménybeli támogatóit, segítőit várta.

A Szolgálat évente több karitatív célú rendezvényt szervez, melyek bevétele hozzájárul a hátrányos helyzetű, rossz sorsú, beteg, árva gyermekeket segítő 12 programja működtetéséhez. A programok közül leghangsúlyosabb az egészségügyi, az ösztöndíj- és a képzési program. Az idei eseménynek külön jelentőséget ad az ukrajnai háború, hiszen a menekült gyerekek ellátásában, illetve gyógyszeradományok szervezésében a Gyermekmentő is részt vesz.

A hangverseny egyben megemlékezés is volt Kocsis Zoltánról, aki a kezdetektől fogva tagja és támogatója volt a szervezetnek, és 1991-től minden születésnapján – május 30-án – hangversenyt adott a Szolgálat javára.

Fontosnak tartjuk a társadalmi felelősségvállalást, így a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat  jótékonysági hangversenyét is rendszeresen támogatjuk támogatói jegyek vásárlásával. A COVID19 okozta kényszerszünet után tegnap ismét megrendezésre került a Pesti Vígadó Dísztermében a hangverseny és újból nagy örömmel ajánlottuk fel a vezetők által kijelölt munkatársakak a részvételi lehetőséget.

A visszajelzések alapján most is nagy élményben volt része a vendégeknek és Várjon Dénes, Keller András és a Concerto Budapest hangversenye révén  egy fontos ügy támogatása valósulhatott meg.

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100