Ugrás a tartalomra

Laurus-díjjal tüntették ki Sass Katalint, a NEXON ügyvezetőjét

A két díjazottat a Lámpás 92 Alapítvány támogatói közül választották

A Lámpás ’92 Közhasznú Alapítvány Laurus-díjjal jutalmazza azokat a szervezeteket és magánszemélyeket, akik szervezetük munkásságát, működését és fogyatékkal élő ellátottjaikat önzetlenül támogatják. 2019-ben az egyik díjazott Sass Katalin a NEXON ügyvezetője lett.

 

A Lámpás ’92 Közhasznú Alapítvány december 16-án rendezte meg LAURUS komolyzenei díjátadó gálaestjét Vácott, a Püspöki Palota dísztermében.

Az ünnepi esten köszönetet mondtak mindazoknak, akik szervezetük munkásságát, működését és fogyatékkal élő ellátottjaikat önzetlenül támogatják.

A 2019-es díjátadón két díjat osztottak ki, melyet az est házigazdája, Marton Zsolt váci megyéspüspök és Varga Zoltán, az Alapítvány elnöke adott át.

 

Idei évi kitüntetettek:

  • Sass Katalin, a NEXON tulajdonos-ügyvezetője és
  • Bezerics Dániel, a Paletta éttermek alapítója

Laurus-díj Sass Katalinnak

Bezerics Dániel, Paletta - Sass Katalin, NEXON - Ocskay Szilárd, NEXON

 

A Lámpás ’92 Közhasznú Alapítvány csaknem 30 éve azért dolgozik, hogy lehetővé tegye több száz fogyatékossággal élő embertársunk családias környezetben történő lakhatását, foglalkoztatását, művészeti képzését; és rászoruló gyermekek, családok ellátását.

„Két évvel ezelőtt a NEXON családi napján ismerkedtünk meg az alapítvány vezetőivel és néhány ellátottjával” – mondta Sass Katalin. „Azóta több szálon is kapcsolódunk hozzájuk és a szokásos, anyagi és eszköztámogatások mellett jó hangulatú, közös eseményeket is szervezünk a NEXON székházában, amelyeken munkatársaink is nagy örömmel vesznek részt. Jó érzés látni, hogy nem csak anyagilag, hanem emberileg is tudunk örömet adni.”

 

Laurus-díj átadása

Sass Katalin, NEXON - Marton Zsolt, váci megyéspüspök - Varga Zoltán, Lámpás 92 Alapítvány

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100