Ugrás a tartalomra

Megújult a NEXON Akadémia honlapja!

Örömmel tájékoztatunk Önöket, hogy a NEXON Akadémia megújult weblapján fogadja a látogatókat!

A frissítéssel célunk volt, hogy a weboldal a felhasználók és a kor igényeinek, elvárásainak maximálisan megfeleljen, és minden lényeges, fontos információ könnyen elérhető legyen. Mostantól átláthatóbb struktúrával, bővebb tartalommal, valamint új szolgáltatásokkal növeljük a látogatók felhasználói élményét.

Az ügyfelek profiljukban látják a rendezvényekre történő jelentkezéseket, a fizetési információt. A már elkészült e-learning tananyagok a felületen keresztül érhetők el, és a NEXON termékek aktuális újdonságait bemutató rövid tájékoztató filmek is megtekinthetők. E-learning portfóliónk folyamatosan bővül.

Új szolgáltatás az előfizetési rendszer, amelynek keretében valamennyi digitális ismeretterjesztő tananyag az előfizetési időszak alatt korlátlan alkalommal megtekinthető. A szolgáltatás felhasználható bevezetési projektek idején az ügyfelek érintett munkatársainak képzésére, új kollégák betanítására.

A honlapra ismét be kell regisztrálni, a korábbi honlap regisztrációja és jelszava nem érvényes. A honlap új címe: https://akademia.nexon.hu.

Ajánljuk, hogy regisztráljanak, nézzenek szét az oldalon!

Iratkozzanak fel hírlevelünkre, így mindig elsőként tájékozódhatnak a legfrissebb információkról! Kellemes böngészést kívánunk!

 

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100