Ugrás a tartalomra

NEXON-Kodolányi képzés 2017-ben is

Szeptemberben indul a Személyügyi üzleti szervező szakirányú továbbképzés a Kodolányin!

A szakirányú továbbképzés célja és tartalma

A szakirányú továbbképzés célja, hogy az itt végző személyügyi szakemberek kiléphessenek az adminisztratív HR feladatok sablon tevékenységéből, és – az emberierőforrás-menedzsment kulcsfeladatainak ellátásán túl ‑ képessé váljanak a vezetést támogató üzletfejlesztő tevékenységek végzésére is.

A résztvevők megismerhetik a personal menedzsment hazai és nemzetközi gyakorlatát, közte a tanulás- és tehetségmenedzsmentet; továbbá a szervezetfejlesztés, a karriertanácsadás, a változásmenedzsment, a coaching legújabb módszertanát, valamint a gyakorlati jellegű tantárgyak egész sorát (pl. személyügyi és munkaügyi technikák, kutatási és tesztelési módszerek, ügyfélkapcsolati menedzsment, HR támogató és önkiszolgáló rendszerek, szervezeti kultúra, üzleti etika, társadalmi felelősségvállalás, iparági specifikumok).

A Főiskola oktatói és a NEXON szakemberei együtt állították össze a képzés tematikáját, aminek eredményeként alakult ki a nagyfokú üzleti orientációval bíró szakirányú továbbképzési szak. A képzést a Főiskola doktori fokozattal rendelkező oktatói és a NEXON gyakorlati szakemberei nyújtják. Dr. Hoffmann Orsolya PhD, a Kodolányi János Főiskola felnőttképzési- és nemzetközi rektor-helyettesének álláspontja szerint „az elmúlt években a humán erőforrás menedzsment területén új tartalmak és kompetenciaelvárások jelentek meg. Célunk, hogy a már diplomával rendelkezők esetében, ne csak munkatársakat, hanem az üzleti élet igényeinek maximálisan megfelelő szakismeretekkel rendelkező menedzsereket képezzünk ”.

A NEXON – érdeklődés esetén ‑ vállalja a hallgatók mentorálását és gyakorlati hely biztosítását is. Ennek kapcsán Szücsy Márton, a NEXON Akadémia igazgatója a következő álláspontot képviseli: „Pontosan látjuk, hogy milyen szakemberekre van – lenne – szükség a piacon. És készek vagyunk tenni is ezért.  Örömmel vállaltuk a közreműködést a képzés kialakításában és megvalósításában. A legjobb eredménnyel végzőknek lehetőségük lesz gyakornokként csatlakozni cégünkhöz.”

Részvétel feltétele

A szakirányú továbbképzésben bármely képzési területen szerzett alapfokozattal (BA, BSC), mester fokozattal (MA), valamint főiskolai /egyetemi végzettséggel rendelkezők vehetnek részt. (A képzésre azok jelentkezését is várja a Főiskola, akik a szakok egyikén sikeres záróvizsgát tettek, oklevelük kiállítása folyamatban van, s ezt igazolni is tudják.)

A képzés helye

Megfelelő létszám (minimum 12 fő) esetén a szakirányú továbbképzés Budapesten és Székesfehérváron és Orosházán is elindul.

Képzési idő

A továbbképzés két félévből áll. A konzultációk levelező rendszerű képzésben, szombati napokon lesznek, összesen 90 tanóra/félév időtartamban.

A képzés ára

155.000,- Ft/félév, ebből a jelentkezéskor fizetendő regisztrációs díj: 15.500,- Ft.

Részletes információ és jelentkezés

Jelentkezni a https://www.kodolanyi.hu/tovabbkepzes/szakiranyu-tovabbkepzes/egeszseg_es_szocialis_szolgaltatasokhoz_kapcsolodo_kepzesek/szemelyugyi_uzleti_szervezo honlapon lehet, ahol részletes információkat is szerezhetnek az érdeklődők a képzés tartalmi elemeiről és a várható kezdés időpontjáról is!

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100