Ugrás a tartalomra

NEXONtipp - újabb funkciókkal bővült a NEXON4 rendszer

Munkaerő-kölcsönzés közvetlen adminisztrációval, egyéni túlóramegállapodások kezelése

NEXON4 termékcsaládunk két hasznos funkcióval bővült, amelyeket legutóbbi verziófrissítésünkkel partnereink már használatba vehettek:

 

Munkaerő-kölcsönzés egyszerűbb adminisztrációval
 

NEXONhr személyügyi rendszerünket felhasználóink visszajelzései alapján új jogosultságbeállítási lehetőséggel bővítettük.
Ennek köszönhetően a kölcsönbeadó cég ügyintézője is hozzáférhet a kölcsönzött munkavállalók adataihoz, így a velük kapcsolatos feladatokat a külső partnerek ügyintézői végezhetik el.
A dolgozónál látszik, hogy ki a kölcsönbe adó, így annak hozzáférését és jogosultságát a beállításoknál korlátozni lehet, hogy a kölcsönző csak a saját dolgozóit lássa és kezelje a NEXONtime felületeken, a személytörzsben és a szervezetben. A többi, általa nem kezelt dolgozóról nem láthat információt, csak azt, hogy a pozíció be van-e töltve.

 

NEXONhr munkaerő-kölcsönzés

 

 

Egyéni túlóramegállapodások kezelése

 

A gyakorlatban egyre többször fordul elő, hogy a vállalatok egyéni túlóramegállapodásokat kötnek a munkavállalóikkal, ami akár dolgozónként is eltérhet. Ennek adminisztrációja sok időt és odafigyelést igényelt, ezért a NEXONtime munkaidő-gazdálkodási rendszerünkben mind a vezetők, mind az ügyintézők számára egyszerűsítettük az egyéni túlóramegállapodásokon alapuló feladatok elvégzését.
Az új verzióban nyilvántarthatók az egyéni túlóramegállapodások adatai, így a rendszer az elrendeléskor és a rögzítéskor is ellenőrzi a többlettúlóra keretek felhasználását.

 

NEXONtime egyéni túlórakeret

 

Ismerje meg a NEXON termékpalettáját!

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100