Hamarosan több cégnél is elkezdődik a 2023. évi tervezés, aminek egyik legfontosabb eleme a létszám- és bértervek összeállítása. A tervezést a NEXONhr kontrolling támogatja.

 

 

Az elkövetkező hónapokban több cégnél is elkezdődik a 2023. évi tervezés, aminek egyik legfontosabb eleme a létszám- és bértervek összeállítása.
A NEXONhr kontrolling megoldása a teljes szervezetet támogatja a tervezés folyamatában.

Legújabb fejlesztéseinknek köszönhetően kontrolling megoldásunk használata még kényelmesebb és hatékonyabb lett:

 • Áttekinthetőbb és egyszerűbb a tervezés alapját képező juttatáscsoportok összeállítása
  • Ismétlődő juttatások jelzése
   Ha egy juttatás szerepel egy juttatáscsoportban, akkor az másik csoportba nem vehető fel. Erről korábban is tájékoztatott a rendszer, de mostantól azt is jelzi, hogy az adott juttatás mely másik csoportban szerepel. 
  • Áttekintő felület bővítése Tervezés alapja kategóriával
   Minden juttatáscsoport rendelkezik egy kötelezően megadandó kategorizáló információval. A rendszer ezt az adatot arra használja, hogy egy Humánerőforrás terv összeállításakor segítse az ügyintézőt a juttatáscsoportok megfelelő helyre történő rendeléséhez. Mostantól ez a hasznos információ a juttatáscsoportok áttekintő felületén is megjelenik, így könnyebben ellenőrizhető ez a beállítás.
 • Százalékos állandó juttatások figyelembevétele
  A dolgozók állandó juttatásai között szerepelhetnek nem összegszerűen, hanem százalékos mértékben meghatározott juttatások is. A HR-kontrollingterv elkészítésekor betöltött pozíciók esetén és állandó juttatások tervezése során figyelembe veszi a rendszer az ilyen típusú juttatásokat is.
 • Kimutatások – Keret-Terv összehasonlító riport 
  A rendszer HR-kontrolling funkcionalitása lehetővé teszi pénzügyi keret összegek („előirányzatok”) rögzítését szervezeti csomópontokhoz. A Keret-Terv célriport a szervezeti csomópontokon keletkező bérterv összegek és a keretösszegek részleteit, egymáshoz való viszonyát mutatja. Felhasználóink visszajelzése alapján lehetővé tettük, hogy a bérterv összegeket járulékokkal, vagy anélkül is le lehessen kérdezni.

 

Ismerje meg NEXONhr személyügyi megoldásunkat!