Ugrás a tartalomra

NEXONtipp - újdonságok a NEXONhr kontrolling moduljában

A létszám- és bértervek összeállítását is segíti a NEXONhr kontrolling funkciója.

NEXONtipp újdonságaink

 

Az elkövetkező hónapokban több cégnél is elkezdődik a 2023. évi tervezés, aminek egyik legfontosabb eleme a létszám- és bértervek összeállítása.
NEXONhr kontrolling megoldása a teljes szervezetet támogatja a tervezés folyamatában.

Legújabb fejlesztéseinknek köszönhetően kontrolling megoldásunk használata még kényelmesebb és hatékonyabb lett:

  • Áttekinthetőbb és egyszerűbb a tervezés alapját képező juttatáscsoportok összeállítása
    • Ismétlődő juttatások jelzése
      Ha egy juttatás szerepel egy juttatáscsoportban, akkor az másik csoportba nem vehető fel. Erről korábban is tájékoztatott a rendszer, de mostantól azt is jelzi, hogy az adott juttatás mely másik csoportban szerepel. 
    • Áttekintő felület bővítése Tervezés alapja kategóriával
      Minden juttatáscsoport rendelkezik egy kötelezően megadandó kategorizáló információval. A rendszer ezt az adatot arra használja, hogy egy Humánerőforrás terv összeállításakor segítse az ügyintézőt a juttatáscsoportok megfelelő helyre történő rendeléséhez. Mostantól ez a hasznos információ a juttatáscsoportok áttekintő felületén is megjelenik, így könnyebben ellenőrizhető ez a beállítás.
  • Százalékos állandó juttatások figyelembevétele
    A dolgozók állandó juttatásai között szerepelhetnek nem összegszerűen, hanem százalékos mértékben meghatározott juttatások is. A HR-kontrollingterv elkészítésekor betöltött pozíciók esetén és állandó juttatások tervezése során figyelembe veszi a rendszer az ilyen típusú juttatásokat is.
  • Kimutatások – Keret-Terv összehasonlító riport 
    A rendszer HR-kontrolling funkcionalitása lehetővé teszi pénzügyi keret összegek („előirányzatok”) rögzítését szervezeti csomópontokhoz. A Keret-Terv célriport a szervezeti csomópontokon keletkező bérterv összegek és a keretösszegek részleteit, egymáshoz való viszonyát mutatja. Felhasználóink visszajelzése alapján lehetővé tettük, hogy a bérterv összegeket járulékokkal, vagy anélkül is le lehessen kérdezni.

 

Ismerje meg a NEXONhr személyügyi megoldásunkat!

 

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100