Vezetői jogok delegálása a NEXONtime munkaidő-gazdálkodási rendszerben

A NEXONtime munkaidő-gazdálkodási rendszer használata során gyakran felmerülő kérdés, hogy egy vezető távollétében ki fogja jóváhagyni a dolgozók jelenléti ívét a bérszámfejtéshez, hogyan lehet jóváhagyni egy szabadságigényt, ki tudja módosítani a dolgozók beosztását, vagy elrendelni készenlétet, rendkívüli munkavégzést?

Ezekre a kérdésekre ad egyszerű megoldást a vezetői jogok delegálása funkció a NEXONtime rendszerben.

A NEXON munkaidő-gazdálkodási rendszere lehetőséget nyújt arra, hogy a vezetők delegálják vezetői jogaikat bármely munkatársuk számára.
A delegálás történhet általánosan a vezető távollétének idejére, vagy távolléttől függetlenül, meghatározott időtartamra.

Mindössze néhány kattintás szükséges a beállításhoz a NEXON_PORT önkiszolgáló felületen. A Vezetői menüben, a Szerepkördelegálás csempére kattintva indítható el a folyamat, valamint nyomon követhető a korábban beállított delegálások státusza is.

A delegálás rögzítésekor a helyettesítő munkatárs kiválasztása után megadható a delegálás időtartama, illetve beállítható az is, hogy a delegálás csak azokon a napokon lépjen érvénybe, amikor a delegáló távolléten van.

 

vezetői jogok delegálása

 

Ezt követően pedig a vezető kiválaszthatja, hogy melyek azok a jogok, amelyeket delegálni kíván.

Párhuzamosan több helyettesítő is beállítható, akár különböző jogosultságokkal is.

 

vezetői jogok delegálása2

 

A delegálás rögzítésekor a rendszer email üzenetben értesíti az érintett felhasználókat a delegálás részleteiről.

A helyettesítő munkatársakat szintén e-mailben értesíti a rendszer a jóváhagyási teendőkről a helyettesítés időtartama alatt. Mobil alkalmazás használata esetén pedig a mobil eszközön is megjelennek ezek az értesítések.

 

Nézze meg a NEXONtime munkaidő-gazdálkodási rendszerünk funkcióit!