Ugrás a tartalomra

NEXONtippek - Ismerje meg a NEXON 2021-es új megoldásait!

Bemutatjuk a NEXON\analytics, a NEXON\workflow és a Tömeges dokumentumgenerálást támogató újdonságainkat

A NEXON 2021-ben is folytatta digitális HR-fejlesztéseit, hogy partnereinknek modern, mindig a HR-szakma aktuális kihívásainak megfelelő megoldásokat nyújthassunk.

Röviden összefoglaljuk újdonságainkat:

NEXONanalytics

Stratégiai megoldás a valós idejű adatokon alapuló üzleti döntésekhez!

 

Szükség van olyan, napi szinten frissíthető, automatikusan legenerált, integrált adatbázisból dolgozó, helyzetjelző HR-mutatószámokra és grafikonokra, amelyek gyors, hatékony elemző eszközként állnak a vezetők rendelkezésére az emberi erőforrás-gazdálkodás számos területén.

A NEXON több, mint három évtizedes szaktudását felhasználva hoztuk létre NEXON\analytics megoldásunkat, mely a legjobb gyakorlatokon alapuló HR-mutatószámokat tárja a döntéshozók elé.

 

NEXONworkflow

Hatékony keretrendszer a HR-folyamatok támogatására
 

A NEXON\workflow egy hatékony és könnyen használható folyamattámogató keretrendszer, amely lehetővé teszi a NEXON termékcsaládon belüli HR-folyamatok kialakítását. A létrehozott HR-folyamatok végigvezetik az érintett felhasználókat a szükséges lépéseken és képernyőkön. Ezáltal ellenőrizhetővé és nyomon követhetővé válnak a folyamatok, a feladatok átfutási ideje és a hibázási lehetőség is csökken.

 

Tömeges dokumentumgenerálás

 

A HR-ügyviteli folyamatokban a digitalizáció robbanásszerű terjedése lehetőséget biztosít az eddigi papír alapú, tömeges dokumentumok digitális kezelésére.

A NEXON tömeges dokumentumgenerálás megoldásával a meglévő papíralapú HR-nyomtatványok, igazolások digitális formában juttathatók el a munkavállalók részére, akár elektronikus aláírással hitelesítve.

 

Kattintson és tudjon meg többet új megoldásainkról!

 

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100