Azonnali információ a NEXON_PORT+ mobil appban a beosztottak, vagy munkatársak beosztásáról, jelenlétéről, elérhetőségéről

Számos olyan helyzet fordulhat elő, amikor azonnali információra van szükség a beosztottak, vagy munkatársak elérhetőségéről.
Ezek az adatok mostantól még könnyebben megtekinthetők a NEXON_PORT+ mobil alkalmazás használatával.

Milyen esetekben hasznos az új funkció?

  • A vezető sürgősen keres valakit, és meg akarja nézni, elérhető-e (beérkezett-e a munkahelyére, vagy távolléten, otthoni munkavégzésen, készenléten, ügyletben, kiküldetésen van).
  • A vezető műszakkezdéskor látni akarja, hogy elegendő dolgozó jelent-e meg a műszakkezdésre. Megkezdődhet-e a munka, vagy intézkednie kell valakinek a helyettesítéséről.
  • Dolgozónak egy munkatárssal fel kell vennie a kapcsolatot, és gyorsan el akarja érni, de nem tudja, hol keresse, vagy nem tudja a telefonszámát és más elérhetőségét.
  • A vezető, vagy dolgozó a közeli jövőben közös munkát, megbeszélést, vagy szabadságot tervez, és tudni akarja, hogy akkor kik lesznek bent.

 

A NEXONtime Munkaidő-nyilvántartás moduljában lehet megadni, hogy kik, milyen jogokkal érhetik el az adatokat:

Vezetői jogok:

  • Vezetőként minden kolléga közül jelenlévők keresése
  • Vezetőként beosztottak közül jelenlévők ellenőrzése

Dolgozói jogok:

  • Dolgozóként minden kolléga közül jelenlévők keresése
  • Dolgozóként közvetlen kollégák közül jelenlévők keresése

 

Az új megoldás a mobil alkalmazás menüjében az Elérhető munkatársak menüponttal indítható el.

NEXON_PORT+ mobil applikáció - munkatársak elérhetősége    NEXON_PORT+ mobil applikáció - munkatársak elérhetősége   NEXON_PORT+ mobil applikáció - munkatársak elérhetősége

 

Alapértelmezetten a közvetlen kollégák, illetve a közvetlen beosztottak adatai tekinthetők meg. Amennyiben szükséges, akkor a keresősávban szűrni lehet a dolgozók nevére is.

Az alkalmazásban az éppen aktuális jelenléti állapot látható, a mozgási eseményeket is figyelembe veszi a rendszer. Aki belépett, az Bent tartózkodik, aki kilépett, az a Kint státusszal látható.

A dátumválasztóval egy jövőbeni napot kiválasztva az adott napon érvényes beosztások és távolléttervek alapján jeleníti meg az alkalmazás a várható státuszt. Ha valakinek van az adott napon munkaidő-beosztása, akkor Bent tartózkodik státusz lesz látható, függetlenül attól, hogy mikor lesz majd bent az adott napon.

Ha egy dolgozóra koppintunk, részletes információ jelenik meg (név, azonosító, munkakör, telefonszám, hivatali e-mail cím, napi beosztások, otthoni munkavégzés, utolsó mozgási esemény, távollét). A dolgozók csak a hivatali telefonszámok egyikét láthatják.

Amennyiben a dolgozók telefon és e-mail elérhetősége is szerepel a NEXON rendszerben, akkor a telefon, vagy az e-mail ikonra kattintva gyorsan fel is hívható, vagy e-mail küldhető.

Amikor a vezető a jelenléti állapotot ellenőrzi, pl. műszak kezdése előtt, akkor megadhat egy időpontot is. A rendszer ennek az időpontnak megfelelően fogja a dolgozók beosztását elemezni, és ehhez képest látható, hogy ki nem jött még be. Dolgozók számára az időpontválasztó nem érhető el.

 

NEXONtime és NEXON_PORT megoldásainkhoz rugalmas és hatékony eszközt nyújt a NEXON_PORT+ Bővebben a mobil alkalmazásról