Igénylés és kihirdetés a NEXONtime beosztástervező modulban

NEXONtime munkaidő-nyilvántartó rendszerünk gyors és egyszerű megoldást nyújt az otthoni munkavégzés-igények kezelésére.

Előző anyagunkban új megoldásunkat mutattuk be: a dolgozók a NEXONtime távolléttervező moduljában is leadhatják igényüket és a vezetők itt bírálják el, úgy ahogy a távollét-igényekkel is teszik.

 

Most az otthoni munkavégzés kezelését a NEXONtime beosztástervező modulban mutatjuk be.

 

A Beosztástervező képernyőn a vezetők számára egy alapértelmezett gyorsbillentyű áll rendelkezésre az otthoni munkavégzés tervezésére.
Ennek segítségével az otthoni munkavégzés egyetlen gombnyomással rögzíthető a beosztásban azoknak a dolgozóknak, akiknek lehetőségük van otthon munkát végezni.

A dolgozók otthoni munkavégzés-igényüket a NEXON_PORT önkiszolgáló felület Beosztásom képernyőjén is le tudják adni.

A felületen színekkel is megkülönböztetjük a beosztásigény státuszát: az elbírálásra váró narancssárga, az elfogadott zöld, az elutasított piros színnel látható.

NEXONtime beosztástervező - otthoni munkavégzés

 

Ez a funkció természetesen elérhető a NEXON_PORT+ mobilalkalmazás naptár képernyőjén is, az adott nap beosztása mellett egy ház alakú ikon jelzi az otthoni munkavégzésre kijelölt napokat.

 

NEXONtime beosztástervező - otthoni munkavégzés

 

A NEXONtime beosztástervező program cégmérettől és struktúrától függetlenül megbízhatóan készíti el akár több ezer dolgozó beosztástervét.

Minden törvényes munkarendet kezel és támogatja a munkaidőkeretes foglalkoztatást is, figyeli a jogszabályi előírások betartását. A modul a munkaidő elrendelésétől a bérfizetésig a teljes folyamatot elvégzi: a munkaidőt és a pótlékokat automatikusan számolja és a bérszámfejtő rendszerbe továbbítja. 

A NEXONtime beosztástervező modulja a licectől függően további hasznos lehetőségeket is biztosít.

  • beosztásokkal kapcsolatos dolgozói igények kezelése (pl. pihenőnap, ill. otthoni munkavégzés igénylése)
  • tevékenység és helyszínkezelés
  • beosztások megjelenítése heti és órás bontásban
  • létszámigény kezelése

 

Bővebb információ a NEXONtime rendszerről