Ugrás a tartalomra

NEXONtippek - szervezeti struktúra, tömeges átszervezések

Használja az átszervezés funkciót tömeges áthelyezésre, átnevezésre és lezárásra

NEXONhr és NEXON_PORT megoldásainkat új funkcióval bővítettük, mellyel az eddiginél egyszerűbben és gyorsabban tudja végrehajtani a szervezeti struktúrát érintő változások átvezetését.

Az átszervezés funkcióval könnyen és gyorsan elvégezheti a szervezeten belüli tömeges áthelyezések, átnevezések és lezárások adminisztrációját.
  • A tömeges áthelyezés esetén külön-külön van lehetőség egységeket vagy munkaköröket vagy pozíciókat áthelyezni egyik szervezeti helyről egy másikra. Az ügyintéző több, egymástól független helyről egy adott helyre tudja áttenni a szervezeti elemeket. Így például könnyedén összevonhatók különálló területek.
  • Az átnevezés esetén egy munkakör nevének módosítása mind a munkakörökön, mind a pozíciókon néhány kattintással átvezethető a szervezetben. Például „Fejlesztő” nevű pozíciókat át kell nevezni „Szoftverfejlesztő” névre. Ilyen pozícióból, ha van a szervezetben 30 darab, akkor az eddig 30 átnevezést jelentett. Az új megoldásban, a keresés- és a tömeges kijelölési funkció használatával, néhány kattintással el lehet végezni a műveletet.
  • Lezárás, megszűntetés funkcióval egyszerűen kiválaszthatók azok a munkakörök vagy pozíciók, amelyek a változás napján üresek és nincsenek jövőbeni adatuk sem, így lezárhatók. A rendszer külön fel is kínálja a megüresedett munkaköröket és pozíciókat. Így nagyobb szervezetben könnyebben nyomonkövethetők és szükség esetén lezárhatók a megüresedett álláshelyek.

Tömeges átszervezés funkció a szervezeti struktúrában

 

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100