Ugrás a tartalomra

Ocskay Szilárd az idei TOP25-ben

A NEXON ügyvezető igazgatója az év legsikeresebb ICT vezetői között!

Az IT Business, Magyarország egyik irányadó IT szaklapja, immáron 8. alkalommal hirdeti meg ’TOP 25’ szavazását, ahol a kiadvány olvasói megválasztják a magyar ICT-szektor 25 emblematikus személyiségét. Olyan vezetőket keresnek, akik saját cégük sikerei mellett sokat tettek a magyar informatikai piac fejlődéséért is.

2018-ban is az a megtiszteltetés érte a NEXON-t, hogy Ocskay Szilárd ügyvezető igazgatónk ismét a jelöltek között van. A versenyen olyan neves cégek elismert vezetői is megjelennek, mint az OTP, a Vodafone, vagy épp a T-Systems. A jelölés tehát nem csak Szilárd személyes sikere, hanem egyben a NEXON szakmai kompetenciájának elismerése is.

A végleges ranglista összeállításakor az itB csapata a szakmai zsűri ítélete mellett, a közönség véleményére is számít! A megmérettetés során azt is értékelik, hogy mennyi Facebook-os like és megosztás, vagy épp e-mailes támogatás érkezik egy jelöltre.

Támogassa Ön is Szilárdot a TOP 25-be való kerülésben e-mail küldésével az info@itbusiness.hu címre, vagy a lenti poszt lájkolásával, megosztásával! Szavazatát előre is köszönjük! 

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100