Ugrás a tartalomra

Otthoni munkavégzés igénylése és vezetői elbírálása bárhol, bármikor

A NEXONtime beosztástervező funkcióban egy gombnyomással rögzíthető az otthoni munkavégzés. Igénylés és vezetői elbírálás akár okostelefonon is.

A vészhelyzet alatt ugrásszerűen terjedt el az otthoni munkavégzés és úgy tűnik, hogy ez a forma tartósan meg is marad.

Ügyfeleink igénye  alapján a NEXONtime munkaidő-nyilvántartó rendszerünket egy új funkcióval bővítettük ki: a beosztástervezőben egy gombnyomással rögzíthető az otthoni munkavégzés

A Beosztástervező képernyőn a vezetők számára egy új, alapértelmezett gyorsbillentyűt hoztunk létre az otthoni munkavégzés tervezésére. Ennek segítségével az otthoni munkavégzés egyetlen gombnyomással rögzíthető a beosztásban azoknak a dolgozóknak, akiknek lehetőségük van otthon munkát végezni. Így az otthoni munkavégzést nem kell külön kihirdetni, a kihirdetés automatikusan megtörténik a beosztás mentésekor.

NEXONtime beosztástervező - otthoni munkavégzés

 

A dolgozók otthoni munkavégzés igényüket a NEXON_PORT önkiszolgáló felület Beosztásom képernyőjén tudják leadni.

A felületen színekkel is megkülönböztetjük a beosztásigény státuszát. Az elbírálásra váró narancssárga, az elfogadott zöld, az elutasított piros színnel látható.

NEXONtime beosztástervező - otthoni munkavégzés

 

A funkció már elérhető a NEXON_PORT+ mobilalkalmazás naptár képernyőjén is, az adott nap beosztása mellett egy ház alakú ikon jelzi az otthoni munkavégzésre kijelölt napokat.

NEXONtime beosztástervező - otthoni munkavégzés

 

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100