Ugrás a tartalomra

Regionális szolgáltatóközpontot nyitott Debrecenben a NEXON

A szolgáltatószektor erősödése is fontos városi érdek, hangsúlyozta Papp László polgármester az iroda megnyitóján.

A régió gyors növekedési ütemére és a helyi vállalatok professzionális szolgáltatásigényére reagálva Debrecenben nyitotta meg új, bér- és HR-outsourcing szolgáltatóközpontját a NEXON. A debreceni irodában jelenleg 19 vállalat 6400 dolgozójának bérszámfejtési feladatait végzik, de terveik között szerepel a folyamatos bővülés, további munkahelyek teremtése.

 

A NEXON több mint 30 éve meghatározó szereplője a hazai bér- és humánügyviteli szoftverfejlesztésnek és outsourcing (tevékenységeket kihelyező) szolgáltatásnak. Közel 3000 vállalat egymillió munkavállalójának bér- és HR-adatait kezelik, számfejtik NEXON-szoftverekkel.

A regionális fejlesztési irányok és a hazai, valamint multinacionális zöldmezős beruházások helyszíne szükségessé tette a NEXON budapesti központja mellett regionális szolgáltatóirodák elindítását is. Ügyfeleik közvetlen kiszolgálása érdekében az eddigi négy regionális iroda mellett (Győr, Veszprém, Kecskemét, Nyíregyháza) a cég megnyitotta ötödik szolgáltatóközpontját Debrecenben.

"Célunk volt, hogy eddigi irodáink mellett olyan városban indítsuk el új szolgáltatóközpontunkat, ahol az infrastruktúra folyamatosan fejlődik. Debrecen pedig ilyen hely" - fogalmazott Sass Katalin, a NEXON tulajdonosa, ügyvezetője.

- A NEXON élen jár a HR-szakma digitalizációjának megteremtésében. 4. generációs rendszerünk a legkorszerűbb technológia alkalmazásával, mobilitást és teljesen új ügyfélélményt kínál. Hiszünk benne, hogy lehet élmény a HR, és ehhez a NEXON e-HR megoldásai diktálják a tempót. A jövőben is vezető humánügyviteli szolgáltatóként kívánunk jelen lenni Magyarországon. Ebben pedig jelentős mérföldkő a debreceni szolgáltatóközpontunk megnyitása – tette hozzá Ocskay Szilárd, a NEXON tulajdonosa, ügyvezető igazgatója.

 

A megnyitón résztvevő Papp László polgármester hangsúlyozta: az elmúlt években elsősorban termelő beruházások érkeztek Debrecenbe. Ám a város ma már "A" kategóriás irodaházak tekintetében is komoly kínálatot tud nyújtani az ide települő szolgáltató cégeknek. 

"- A város fejlődése példátlan, olyan időszakot élünk meg, amelyre évtizedek múlva is úgy gondolunk majd vissza, mint Debrecen egyik legsikeresebb gazdaságfejlesztési periódusára – fogalmazott Papp László. - De fontos, hogy az egyensúly fennmaradjon a gazdaság különböző szektorai között. Ezért örülök nagyon ennek az irodamegnyitónak. Hiszen itt a pénzügy és humán szolgáltatások területén egy tisztán magyar tulajdonú cég nyit regionális központot."

A NEXON 1996-ban indította el bér- és HR-outsourcing tevékenységét. Nagyot változott a világ azóta: mára a munkavállalók elektronikus bérjegyzéket kapnak, így a szolgáltatás során jóval kevesebb papírt kell a nyomtatáshoz és a borítékoláshoz elhasználni. Az adatforgalom biztonságos kommunikációs csatornán zajlik, a letölthető dokumentumokat pedig elektronikus aláírással látják el. A cég önkiszolgáló HR-megoldását és mobil applikációját a kiszervezett bérszámfejtést választó ügyfeleknek sem kell nélkülözniük, sőt egyre szélesebb körük alkalmazza.

 

 

A cikk a dehir.hu portálon jelent meg. Nézze meg a rövid videóbeszámolót is a cikk végén

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100