Ugrás a tartalomra

Sikeres online ÁLM-képzés

Távolléti oktatás keretében zajlott a NEXONbér általános lekérdező modul képzése

Sikeresen zajlott le az első online szoftveroktatásunk, melyet komoly informatikai és oktatás-módszertani előkészület előzött meg.

Az alapszintű ÁLM oktatás résztvevői egy felhőalapú kommunikációs platformon keresztül kapcsolódtak a csoporthoz. Ezzel tettük lehetővé, hogy az oktatás folyamán állandó kapcsolatban lehessenek az oktatóval, kérdéseiket feltehessék, segítséget kérhessenek az esetleges elakadások alkalmával. Oktatónk - Siskó Józsefné - a saját képernyőjét megosztva mutatta be az adott témát, majd azt követően minden résztvevő, a saját gépén, a NEXON Akadémia tanulói demó adatbázisában oldhatta meg a feladatokat.

A résztvevői elégedettség 4,75-ös átlaga kifejezetten jónak mondható, hiszen a közvetlen személyes kontaktus hiánya és a jóval nagyobb mértékű önálló munkavégzés újszerű volt mind az oktató, mind a hallgatók szempontjából. Szerencsés konstellációnak tudható be, hogy az empatikus és magas szakmai színvonalú oktatói attitűd egy, az új helyzetre nyitott és megfelelő informatikai ismeretekkel rendelkező tanulói csoporttal találkozott.

Így, az első online alkalom tapasztalatait hasznosítva, májusban az alábbi szoftverképzéseinket indítjuk online, távolléti oktatás formájában:

  • 2020. 05. 13.: Alapszintű ÁLM oktatás
  • 2020. 05. 14.: Emeltszintű ÁLM oktatás
  • 2020. 05. 18-19-20-21.: NEXONbér oktatás

Induló képzéseinkről bővebb információ és jelentkezés a NEXON Akadémia oldalán

NEXON Akadémia online, távolléti képzések

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100