Összefoglaltuk szakértőink válaszait a forduló után beérkezett versenyzői kérdésekre. Nem könnyű olvasmány...

Ismét számos tanulsággal szolgált a versenyzők számára az Országos Bérügyviteli Bajnokság szeptember 15-én zárult, 3. online fordulója.

"A magam részéről nagyon örülök annak, hogy ilyen bonyolult, nem mindennapi feladatokon törhetjük a fejünket fordulóról fordulóra, mert ezeken keresztül tanulhatunk igazán" – írta egyik versenyzőnk.

A forduló lezárását követően 5 munkanap állt versenyzőink rendelkezésére, hogy kérdéseiket, észrevételeiket feltegyék. Nagyon felkészült kérdéseket kaptunk, mégis szakértőink válaszai sok tanulsággal jának. Nem csak a versenyzőknek, hanem minden szakmája iránt érdeklődő bérszámfejtőnek.

Szó van benne családi kedvezményekről és cs.járulékkedvezményekről, ki minősül egyedülállónak, meddig kell visszafizetni a jogosulatlanul igénybe vett kedvezményeket, az eü-i szolgáltatási járulékfizetési kötelezettséget stb.

Összefoglaltuk szakértőink válaszait a forduló után beérkezett versenyzői kérdésekre. Nem könnyű olvasmány, de ha szeretne tanulni belőle, kattintson ide: A 2020-as OBB 3. fordulójának tanulságai