A NEXON Kft minden tevékenységét, különösen az outsource, a SaaS, és a program követési szolgáltatását megbízhatóan és folyamatosan végzi a rendkívüli helyzetben is.

Felelős ügyviteli szolgáltatóként - a kormányzati és hatósági előírások figyelembe vételével - átvilágítottuk üzletfolytonossági terveinket, kiegészítettük biztonsági szabályzatainkat, és meghatároztuk a szükséges teendőket.

Az új feladatokról tájékoztattuk a munkatársainkat, jelentősen csökkentettük a kül- és belföldi utazásaikat, meghatároztuk otthoni munkavégzésük feltételeit. A telephelyeink közötti személyes mozgást korlátoztuk, irodáink és saját központi irodaházunk fokozott  védelméről intézkedtünk. A nagy létszámú rendezvényeinket pedig töröltük, illetve elhalasztottuk.

Azokat a tevékenységeinket, amelyek eddig közvetlen kapcsolatot igényeltek az ügyfeleinkkel  - velük egyeztetve - jelentősen csökkentjük, illetve távkapcsolati formára alakítjuk. (Pl.: webinárium-os oktatás, telefonkonferencia, telepítés távoli eléréssel.) Az eseti fejlesztéseink egy részét is elhalasztjuk, hogy nagyobb redundanciával rendelkezzünk az alapszolgáltatásaink ellátására.

Szolgáltatásaink döntő részét eddig is digitális formában biztosítottuk ügyfeleink részére. Az ehhez szükséges nagy megbízhatóságú SaaS és saját felhő szolgáltatásainkat, hamarosan kiegészítjük a MS Azure nemzetközi felhő szolgáltatással is. 

Termékeink az ügyfeleink részére is lehetővé teszik, hogy munkatársaik a HR ügyintézésüket, munkarendjüket, beosztásaikat és egyéb igényeket -személyes jelenlét nélkül- akár mobil eszközeikről intézzék. Ezzel jelentős terhet, és kockázatot vehetnek le a saját és a cégük válláról. Ezen termékeinket most kedvezménnyel kínáljuk partnereinknek.

Piacvezető ügyviteli szolgáltatóként mindent megteszünk azért, hogy a rendkívüli helyzetben is biztonsággal fenntartsuk szolgáltatásainkat, hogy ügyfeleink minden szükséges támogatást megkapjanak.