Ugrás a tartalomra

A TB-ANKÉTOT IS ONLINE SZERVEZTE MEG A NEXON AKADÉMIA

Webináriumi oktatás élőben és felvételről

A NEXON AKADÉMIA 10 évvel ezelőtt indította el TB Ankét sorozatát, gyakorló tb ügyintézők számára. A szakmai tartalom magas színvonalának biztosítékai kiváló előadóink voltak. A havi rendszerességű – közvetlen hangvételű és nagy interaktivitással zajló – alkalmakon az örökzöld témák mellett mindig helyet kapnak az aktuális feladatokról szóló információk is.

Az előadások – eddig - személyes jelenléttel folytak, bár a sorozat bérletes jelentkezőinek, előzetes igényjelzés alapján már 2 éve biztosítjuk az online webináriumi megtekintést. A márciusban életbe lépő veszélyhelyzet az online előadások feltételeinek megteremtésére és minél szélesebb körben való kiterjesztésére sarkallt bennünket, így április 21-én, első alkalommal tartottunk olyan webináriumi előadást, mely kizárólag online módon volt elérhető ügyfeleink számára. Az élő közvetítés mellett bérletes ügyfeleink április 30-áig nézhetik meg az archív felvételt.

Az új körülmények új kihívást jelentettek oktatóink számára is, hiszen egy üres teremben, hallgatóság nélkül tartották előadásukat. A résztvevők chaten keresztül tehették fel kérdéseiket, melyekre azonnal választ is kaptak. Értékelve a rendezvényt, elmondhatjuk, hogy mindkét előadónk profi módon vette az akadályokat, és ugyanolyan közvetlen, nyitott stílusú előadások hangzottak el, mint amikor teltház előtt beszélnek!

Résztvevőink hallhattak a munkajog és a társadalombiztosítás összefüggéseiről, a keresőképtelenség és a táppénz kérdéseiről, a szülési és fizetés nélküli szabadságról, állásidőről, táppénzről. Mindezekről pedig úgy, hogy

előadóink a jelen járványügyi helyzetre, a most felmerülő esetekre fókuszáltak!

Az elmúlt hetek világeseményei új megvilágításba helyezték életünket, ami mindannyiunktól változást, változtatást követel. Mindaz, ami eddig idegennek, távolinak tűnt esetleg, mára életünk részévé vált, így meg kell barátkoznunk az online világ egyre nagyobb térhódításával munkavégzésben, kapcsolattartásban, tudás-megszerzésében, -megosztásban egyaránt.

A NEXON Akadémia váltott, reméljük, ügyfeleink legnagyobb megelégedésére!

Nézze meg következő képzéseinket: http://nexonakademia.hu/

TB Ankét webinárium

 

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100