Ugrás a tartalomra

Új funkciók a NEXON_PORT+ mobilapplikációban

Még több személyes adat, letölthető dokumentumok

Személyes adatok megtekintése, adatváltozás bejelentése

Ügyfeleink visszajelzései alapján a NEXON_PORT+ mobil applikációt egyre szélesebb körben használják a munkavállalók. Számos olyan élethelyzet adódik, amikor még nagyobb segítséget jelenthet egy mobil megoldás. Szeretnénk ezen élethelyzetekre reagálva olyan megoldásokat nyújtani, amelyek segítséget nyújtanak a mindennapokban.

Ilyen élethelyzet lehet, hogy a dolgozó ügyet intéz, és meg kell adnia olyan személyes adatokat, melyeket nem tud fejből. Ebben az esteben nincs szükség iratokra az ügyintézéshez, a leggyakrabban szükséges adatok elérhetők a mobilon.

A verzióváltással bővítettük a mobil applikációban megtekinthető adatok körét, az adatváltozás bejelentés lehetőségét. Új lehetőségként megtekinthetők a közeli hozzátartozók legfontosabb adatai is.

NEXON_PORT+ mobil applikáció személyes adatok    NEXON_PORT+ mobil applikáció személyes adatok     NEXON_PORT+ mobil applikáció személyes adatok    NEXON_PORT+ mobil applikáció személyes adatok

 

Ehhez fontos, hogy a változásokat is könnyen bejelentse a dolgozó.

Adatváltozás bejelentése

Bővült azoknak az adatköröknek a köre, amelyekre a dolgozó már a mobiltelefonon is leadhat adatváltozás bejelentést. Ezt az adat mellett látható ceruza ikonnal egyszerűen tudja kezdeményezni. Lehetőség van fénykép csatolására is.

Gyakran előfordul, hogy a dolgozók baleseti kapcsolattartóra vonatkozó adatai hiányosak vagy elavultak. A kritikus helyezetekben viszont ennek hiánya nagy problémát jelenthet.

Már a mobil applikációban is megtekinthető, és könnyen aktualizálhatóak a baleseti kapcsolattartók adatai.

 

Letölthető dokumentumok

Amennyiben a dolgozó nem fér hozzá a NEXON_PORT önkiszolgáló felülethez, vagy biztonsági okokból úgy van beállítva, hogy ott nem lehet letölteni a dokumentumokat, akkor biztonságos megoldás ha a saját mobil eszközére tudja azokat letölteni. Ezeket ott meg is tudja tekinteni.

Amikor a dolgozó értesítést kap az új dokumentumokról, akkor nem minden esetben akar bejelentkezni a NEXON_PORT felületre, mert neki a mobil kéznél van. Ott akarja megnézni, hogy releváns e számára a most kapott dokumentum.

Hasznos lehet továbbá, ha a kilépett dolgozó a kilépés napján (még a kilépés előtt) le tudja tölteni a telefonjára az elszámolással kapcsolatos bérjegyzékeket, igazolásokat, és azon haza tudja vinni.

A fenti esetek támogatására mostantól már a mobil applikációban is lehetőség van a korábban csak a Portál felületen elérhető bérjegyzék, igazolás és egyéb dokumentumok kezelésére.

NEXON_PORT+ mobil applikáció dokumentumok letöltése    NEXON_PORT+ mobil applikáció dokumentumok letöltése    NEXON_PORT+ mobil applikáció dokumentumok letöltése

 

A dokumentumok a NEXON_PORT-on megszokott sorrendű és felépítésű menürendszerben érhetők el. A dolgozó választhat, hogy egyesével, vagy egy-egy könyvtár teljes tartalmát kívánja letölteni. A letöltés előtt kiválaszthatja, hogy hova kívánja menteni a fájlokat. A fájlok megnyitását, megtekintést már a telefonján alapértelmezetten telepített megtekintő segítségével fogja tudni megtenni.

 

NEXON_PORT önkiszolgáló HR-rendszerről és mobilapplikációról bővebben itt olvashat.

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100