A vezetői jóváhagyás funkció után a munkavállalók is láttamozhatják saját jelenléti ívüket mobilon.

Már a jelenléti ívek kezelésének teljes folyamatát támogatjuk mobilkészüléken is. A vezetői jóváhagyás funkció után a munkavállalók is láttamozhatják saját jelenléti ívüket mobilon. Az új verzió 2021.01.17-től letölthető az áruházakból.

A pandémiás korlátozások, az otthoni munkavégzés a HR területén is felgyorsítja az önkiszolgáló rendszerek elterjedését. Az igényekre a NEXON folyamatos fejlesztéssel reagál, így a NEXON_PORT+ mobil alkalmazásban a beosztottak jelenléti ívének  jóváhagyása funkciót követően már a dolgozók is láttamozhatják saját jelenléti ívüket.

Így a jelenléti ívek kezelésének teljes folyamata támogatott a mobil készülékeken is.

Az új funkciót is tartalmazó legújabb verzió 2021.01.17-től letölthető a GooglePlay és az AppStore áruházakból (NEXON_PORT+ licenccel rendelkező ügyfeleink számára)
A mobiltelefonok kisebb képernyőjéhez igazodó, áttekinthető, hatékony adatmegjelenítést valósítottunk meg. A láttamozási folyamatot elsősorban az összesítő nézettel támogatjuk. 
Az új funkció akkor érhető el, ha a dolgozó a saját jelenléti ív láttamozásához jogosultsággal rendelkezik. 

NEXON_PORT+ mobil applikáció saját jelenléti ív láttamozása

 

A láttamozás csempére kattintva egy összesítő képernyőn tekinthetők meg a jelenléti ívek összesített adatai.

NEXON_PORT+ mobil applikáció saját jelenléti ív láttamozása    NEXON_PORT+ mobil applikáció saját jelenléti ív láttamozása  

 

Amennyiben a jelenléti ív minden tekintetben megfelelő, akkor a dolgozó a jobb alsó sarokban található „pipa” gombbal láttamozni tudja. Ha egy nap egyedi ellenőrzésére vagy javítására van szükség, akkor a napi nézetben lehet módosítani.

NEXON_PORT+ mobil applikáció saját jelenléti ív láttamozása

A NEXON_PORT+ mobil HR-alkalmazásról bővebben weboldalunkon tájékozódhat, vagy írjon nekünk a kapcsolati űrlapunkon: