Ugrás a tartalomra

Vajon melyek a legvonzóbb hazai munkaadók 2022-ben?

A Randstad díjátadót bizonyára minden évben izgatottan várják nagyvállalati HR-esek, hiszen ez egy fontos szakmai esemény. Az aktuális trendek, a legfrissebb -globális és lokális- munkaerőpiaci és Employer Barand kutatások ismertetése mellett a rendezvény lehetőséget nyújt a HR szakmai részére a találkozásra.

Nemrég a Várkert Bazárban került átadásra a Randstad Award, mely minden évben a legvonzóbb munkahelyeket ismeri el. Nem csoda, hogy teltházas volt a Gálaest, melyen a NEXON képviseletében Bogdán Szilvia HR-igazgató vett részt.

A kutatásról: a Randstad Employer Brand Research a világ legátfogóbb, legmélyebb független munkáltatói márkakutatása, amely több ezer vállalat közül választja ki a legvonzóbb munkaadókat.
A kutatás mintegy 190,000, a 18-64 éves korosztályból kikerülő válaszadó véleményét gyűjti össze 34 piac 6,493 vállalatáról. Magyarországon több mint 7,600 fő vett részt a kutatásban. Az elemzés betekintést nyújt a potenciális munkavállalók munkahelyválasztási szempontjaiba és motivációiba. Miért részesítik előnyben az emberek az egyik vállalatot vagy iparágat a másikkal szemben? Mi motiválja őket arra, hogy a munkáltatójuknál maradjanak, vagy épp máshol keressenek munkalehetőséget?
A 2022-es kutatás lekérdezése 2022. januárjában zajlott. A felmérés eredményei alapján ítélik oda évről évre a legvonzóbb munkáltatóknak járó Randstad Award díjakat. A Várkert Bazárban megrendezett gálaeseményen immár kilencedik alkalommal hirdették ki a Randstad Award hazai győzteseit:
2022-ben a LEGO lett a legvonzóbb hazai munkáltató, a második helyen a tavalyi győztes, a Samsung végzett, a harmadik helyet pedig a Mercedes-Benz szerezte meg.

Saját szektorában különdíjat kapott a Yettel, a Magyar Nemzeti Bank, a Veolia Energia Magyarország, a Teva, a Kempinski, az Ikea, a Coca-Cola, a WizzAir, a Microsoft, a Szerencsejáték Zrt., az Estée Lauder és a DVM group. A legismertebb munkaadó ismét a Tesco lett, míg a Magyar Telekom nívódíjban részesült.

Büszkék vagyunk rá, hogy partnereink is szerepelnek a díjazottak között, ezúton is gratulálunk mindenkinek!

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100