Ugrás a tartalomra

Vihar közeleg. Készülj, ez csak erősödni fog!

A teltházas recruiTECH konferencián jártunk, ahol Bogdán Szilvia a NEXON HR-igazgatója is előadást tartott.

Szeptember 28-án közel 400 fő részvételével zajlott a recruiTECH BLUE erőforrásmenedzsment kék galléros környezetben című konferencia, amit a NEXON is szponzorált.
A konferencián számos kiemelt partnerünk, valamint megoldásainkat közvetlenül még nem ismerő vállalat vett részt, így fontosnak tartottuk, hogy ezen a fórumon is találkozzunk velük. A szünetekben jó beszélgetések zajlottak arról, hogy milyen kérdések és problémák foglalkoztatják őket, és hogy megoldásaink milyen területen segítenek ezeket megoldani.

Bogdán Szilvia “Vihar közeleg. Készülj, ez csak erősödni fog!” címmel tartott előadást, amelyben összefoglalta a jelenlegi gazdasági helyzet lehetséges hatásait, a HR kihívásainak kezelésére tett intézkedéseket, illetve hogy ezek közül mi jelenthet hosszú távon is megoldást. Kiemelte a helyzetelemzés és tervezés, valamint a belső kommunikáció fontosságát, amihez a digitális HR-megoldások, analitikai alkalmazások tudnak hatékony megoldást nyújtani.

Standunkon folytattuk az “Ültess velünk egy fát” kampányunkat, amit a COVID két éve “parkolópályára állított”. Ennek lényege, hogy standunk látogatói egy jelképes kis fácska elhelyezésével támogathatják kezdeményezésünket, annyi fát fogunk elültetni, amennyi “szavazat” az idei konferenciákon összesen érkezett.

Bogdán Szilvia

Bogdán Szilvia

Bogdán Szilvia

Bogdán Szilvia

 

Bogdán Szilvia

 

 

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100