A NEXON - Magyarország piacvezető bér- és humánügyviteli szoftverfejlesztője és szolgáltatója

IT alkalmazás támogató L1

munkakörbe munkatársat keres.

 

Felelős szolgáltatóként megbízható HR megoldásokkal járulunk hozzá partnereink sikereihez, melyek az innovatív tudást és a korszerű technológiát ötvözik.

A NEXON termékeit insource, outsource valamint SaaS szolgáltatási formákban is elérhetővé tesszük, melynek biztonságos és folyamatos üzletet menetet biztosító működését az IT szolgáltatás csapatunk is támogatja.

 

Miért szeretünk mi itt dolgozni?

Mert kihívásokkal teli feladatokat oldhatunk meg egy jó humorú, dinamikus csapatban. Változatos technológiákkal gazdagított környezetben folyamatosan fejlődhetünk.

Mivel és hogyan dolgozunk?

Az IT üzemeltetést elsősorban Microsoft platformon végezzük. Az ITIL módszertan alapján soroljuk be tevékenységeinket, így jól keretezett, átlátható struktúrában működünk. Ügyfeleinket a rendszerek IT üzemeltetésével kapcsolatban távoli kapcsolattartással és időnként akár a helyszínen is támogatjuk.

Mi lenne a te feladatod, avagy Milyen korábbi tapasztalataid tudod nálunk hasznosítani?

Alapozó oktatással indítunk, amely segít a vállalati működés és a szoftvereink megismerésében. A betanulási folyamatban mentoraink támogatnak majd mind általános, mind pedig szakmai kérdésekben.

Munkád során szükséged lesz alapvető elméleti és gyakorlati adatbázis üzemeltetési tudásodra, valamint, melyeket angol nyelven is lehetőséged lesz alkalmazni.

Részt veszel majd a rendszer telepítésében és frissítésében a NEXON felhőben és ügyfeleink környezetén. Rendszerek, adatbázisok, szerverek paraméterezése, tesztelése és egyszerűbb üzemeltetési feladatok elvégzése, illetve ezek monitorozása is a munkád része lesz.

Jó, ha tudod…

MSSQL adatbázis, IIS Web szerver, Terminal szerver üzemeltetésben szerzett tapasztalatod is előnyödre válhat. Windows szerver platformon futó alkalmazások üzemeltetésében szerzett gyakorlatodat is gazdagíthatod.

Találkoztál már az Atlassian termékekkel és Sharepointtal? Nálunk ezt a tudást is kamatoztathatod.

Mit kínálunk?

Szakmai fejlődési lehetőséget és Microsoft tanúsítványok megszerzésének lehetőségét, összetartó csapatot, kiszámítható jövőt, versenyképes alapbért és színes juttatási csomagot. Office napokon élvezheted a kreatív tevékenységre alkalmas munkakörülményeket „A” kategóriás irodaházunkban, nagy személyes terekkel, zöld erkélyekkel.

Jelentkezz most!