A NEXON - Magyarország piacvezető bér- és humánügyviteli szoftverfejlesztője és szolgáltatója

IT biztonsági szakértő

munkakörbe munkatársat keres.

 

Felelős szolgáltatóként megbízható HR megoldásokkal járulunk hozzá partnereink sikereihez, melyek az innovatív tudást és a korszerű technológiát ötvözik.

A NEXON termékeit insource, outsource valamint SaaS szolgáltatási formákban is elérhetővé tesszük, melynek biztonságos és folyamatos üzletet menetet biztosító működését az IT szolgáltatás csapatunk is támogatja.

 

Miért szeretünk mi itt dolgozni?

Mert kihívásokkal teli feladatokat oldhatunk meg egy jó humorú, dinamikus csapatban. Változatos technológiákkal gazdagított környezetben folyamatosan fejlődhetünk.

Mivel és hogyan dolgozunk?

Az IT üzemeltetést elsősorban Microsoft platformon végezzük. Az ITIL módszertan alapján soroljuk be tevékenységeinket, így jól keretezett, átlátható struktúrában működünk. Ügyfeleinket a rendszerek IT üzemeltetésével kapcsolatban távoli kapcsolattartással és időnként akár a helyszínen is támogatjuk.

Mi lenne a te feladatod, avagy Milyen korábbi tapasztalataid tudod nálunk hasznosítani?

Alapozó oktatással indítunk, amely segít a vállalati működés és a szoftvereink megismerésében. A betanulási folyamatban mentoraink támogatnak majd mind általános, mind pedig szakmai kérdésekben.

A pozíció fókusza: az általunk üzemletetett rendszerek biztonsága, a biztonsági rendszerek üzemeltetése.

Logelemző, sérülékenységelemző, monitorozó, és más IT biztonsági rendszerek üzemeltetésén, konfigurálásán és fejlesztésén túl Te foglalkozhatsz az új infrastruktúra elemek rendszereinkbe történő bevonásával. Meglévő IT biztonsági rendszereink fejlesztése, valamint új IT biztonsági rendszerek tesztelése, előkészítése és bevezetése is a feladatod részét képezi.

Munkád során az üzemeltetési rendszerek hardeningje, hardening dokumentációk készítése, ezek megvalósításának ellenőrzése is fontos szerepet játszik. Szoftverfejlesztési és IT üzemeltetési projektekben az IT biztonsági szempontok figyelembevételének biztosításával támogatod a gördülékeny és szabályos végrehajtást. Az audit környezet támogatása, a NEXON rendszereit érintő pentesztek lebonyolítása során számítunk Rád.

Jó, ha tudod…

A feladatok jelentős részébenkorábbi IT biztonsági rendszerek, folyamatok tervezésével, bevezetésével, üzemeltetésével kapcsolatos tapasztalatodra alapozhatunk (pl.  határvédelem, jogosultság kezelés, hardening, logelemzés, SIEM, sérülékenység elemzés) Alkalmazás fejlesztési és/vagy IT üzemeltetés információbiztonsági szempontjaival kapcsolatos tapasztalatod is kamatoztatni tudod ebben a munkakörben. 

Rendelkezel CISA, CISM, ITIL vagy PMP minősítéssel? Nálunk is előnyödre válhat!

 

Mit kínálunk?

Szakmai fejlődési lehetőséget, összetartó csapatot, kiszámítható jövőt, versenyképes alapbért és színes juttatási csomagot. Office napokon élvezheted a kreatív tevékenységre alkalmas munkakörülményeket „A” kategóriás irodaházunkban, nagy személyes terekkel, zöld erkélyekkel.