2007/2008. év legnagyobb informatikai projektjét hajtottuk végre azzal, hogy közel 2000 ügyfelünknél sikeres platformváltást hajtottunk végre.

A BERENC program 15 évig volt piacvezető Magyarországon, azonban a DOS-os alkalmazás felett még ezen speciális területen is eljárt az idő, egyre inkább elvárássá vált, hogy a legfőbb tulajdonságait, a könnyű kezelhetőséget, gyorsaságot és rugalmasságot megtartva, windows alapon is megjelenjen.

2004 végén mutattuk be Windows alapú bérügyviteli rendszerünket, a nexONBÉR-t, majd az értékesítéssel párhuzamosan megkezdtük több mint 2 000, ezt a megoldást használó ügyfelünk átállítását az új szoftverre. 2007 végéig minden kifizetőhellyel rendelkező cégnél befejeződött az átállás, 2008. első félévében valamennyi ügyfelünknél lezárult a migráció, így mára elmondható, hogy Magyarországon több mint egymillió munkavállaló bérszámfejtése a nexONBÉR rendszerrel történik.

Örömünkre szolgál, hogy ügyfeleink elismerően nyilatkoznak a programmal kapcsolatban, gyakran kiemelve a felhasználóbarát kezelést, a riportolási funkciót vagy a jogviszonyok egyszerű kezelését. A visszajelzések nagy segítségünkre vannak a továbbfejlesztések megvalósítása során is.  

Az átállási feladatok lezárásával ügyfélkapcsolatunk is átalakult, prémium szolgáltatásokkal a tanácsadói és oktatási feladatokra helyezve a hangsúlyt szolgáljuk ki a megváltozott igényeket. Ügyfélkapcsolatunk elérhetősége nexon@nexon.hu.