Országos Bérügyviteli Bajnokság

2013-ban indítottuk útjára az Országos Bérügyviteli Bajnokságot a Budapesti Gazdasági Főiskola, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szakmai támogatásával. A 2014-ben több mint 1000 versenyző részvételével lezajlott szakmai bajnokság célja, hogy felhívja a figyelmet a bérügyvitel területén dolgozó szakemberek munkájának jelentőségére. Társaságunk a verseny megszervezése és lebonyolítása mellett összesen 2 millió forintot biztosít az első 10 helyezett díjazására, a 30 legjobb teljesítményt nyújtó versenyző közé bekerülő, hallgatói jogviszonyban álló résztvevőnek pedig ösztöndíjat és gyakornoki munkahelyet ajánlunk fel.


Dunakeszi Teniszklub Sportegyesület

2004 óta támogatjuk az utánpótlás versenyzők felkészülését és versenyeztetését. 2014 októberében megállapodást írt alá társaságunk Dunakeszi Önkormányzatával és a Dunakeszi Tenisz Klub Sportegyesülettel annak érdekében, hogy a Dunakeszin tanuló első osztályos gyermekek számára ingyenesen elérhetővé váljon a teniszoktatás.


Egy Csepp Figyelem Alapítvány Belevalók programja

A felsőoktatási rendszerben jelenleg nincs hivatalos program a pedagógusok felkészítésére. Az alapítvány úgy döntött: félnapos, a cukorbetegséggel kapcsolatos szakmai előadásokra és gyakorlati bemutatókra épülő továbbképzési programot indít el elsősorban bölcsődei gondozók és óvoda pedagógusok számára. A NEXON az anyagi támogatás mellett a helyszínt és a résztvevők vendégül látását is biztosította budapesti székházában.


HOAngyal akció

A Magyar Szolgáltatói és Outsourcing Szövetség (HOA) tagjaként részt vettünk a szövetség kezdeményezésében: karácsonykor több kilónyi tartós élelmiszert adtunk át a beregi kistérség rászorulói számára. A munkatársaink adományait az akkor 25. évfordulóját ünneplő NEXON kiegészítette, így összesen 25 doboznyi élelmiszer gyűlt össze.


Zuglói Filharmónia

A Zuglói Filharmónia szervezésében kerülnek megrendezésre a Szent István Király Szimfonikus Zenekar és Oratóriumkórus hangversenyei.
A zenekar 2010-ben Magyar Örökség-díj, 2011-13-ban a Nemzeti Ifjúsági Zenekar cím kitüntetettje volt, 2014-ben ünnepelte 60. évfordulóját. A bérletes hangversenysorozatuk megvalósításához támogatói bérletek vásárlásával járultunk hozzá, amelyekkel munkatársaink látogathatják az előadásokat.


Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat tevékenységét évente több jótékonysági rendezvény segíti, amelyekhez támogatói jegyek vásárlásával rendszeresen hozzájárulunk.

 

2006 óta év végén partnereink szavazata alapján osztjuk el a NEXON 3 millió forintos adományát.

 

A korábbi években támogattuk a Magyar Kézilabda Szövetség Játékvezetői Szakosztályát annak érdekében, hogy a bírók olyan nemzetközi továbbképzéseken és mérkőzéseken tudjanak részt venni, amely elősegíti külföldi elismertségüket és pályájukat. Szintén támogatottjaink között volt az Érdi Sport Kft. Női Kézilabda Szakosztály „Rózsaszín síp akciója”, amelynek célja a játékvezetői munka megismertetése a gyerekekkel és a játékosokkal, illetve egy olyan generáció kinevelése, amelyből egy, a szabályokat kiválóan ismerő játékos válhat.

 

Felelősséget érzünk kollégáink munkakörülményeinek folyamatos javításáért, egészségük megőrzéséért és a megfelelő motivációs rendszer működtetéséért, szakmai fejlődésük érdekében.