Bérkalkulátor 2022: Gyors, megbízható, kényelmes.

Online bérkalkulátor azoknak, akik gyorsan, egyszerűen és megbízható forrásból szeretnék összehasonlítani, hogyan változik a nettó bér, bruttó bér, illetve a munkáltatói összköltség 2021-ben.

A bérkalkulátor 2022 fő funkciói és használata

  • Nettó bér, bruttó bér és munkáltatói összköltség számítása a 2022. évi jogszabályok alapján.
  • Családi járulékkedvezmény és első házasoknak járó kedvezmények számítása.
  • 25 év alattiak adóalap kedvezménye és személyi adóalap kedvezmény számítása.
  • Naprakész, 2022-es bérterhek, bérköltségek, kedvezmények összevetése a 2021-es és 2020-as jogszabályok alapján.

 

Az online bérkalkulátor használata egyszerű: a bal oldali jövedelem sávok egyikének rögzítése után adja meg annak értékét és azonnal megtudhatja, hogy milyen bérrel vagy munkáltatói költséggel számolhat 2022-ben. A bérkalkulátor figyelembe veszi az adott évi minimálbér összegét is: így ha a beállított érték nem éri el ezt a jogszabályban előírt összeget, a bruttó bér piros színben jelenik meg. A bért érintő munkáltatói összköltség számításakor a bérkalkulátor nem veszi figyelembe a szakképzési hozzájárulást (1,5%).

A bérkalkulátor 2022-es változatában megjelenő legfontosabb újdonságok

  • 25 év alattiak adóalap kedvezménye
  • Személyi adóalap kedvezmény

számítása.

Bérkalkulátor + mobil app: tegye zsebre, töltse le ingyen!

Bérkalkulátor bárhol, bármikor. Töltse le és tegye zsebre ingyenes Bérkalkulátor + appunkat. Android és iOS telefonokon egyaránt elérhető alkalmazásunkkal számos plusz funkciót érhet el.

  • Bérkalkulátor juttatási csomagok elemeire: Bónusz, cafeteria, telefon, céges autó, valamint a munkáltatói összköltség számítása.
  • Cafeteria tervezés és számítás: Az app lehetőséget biztosít béren kívüli juttatási csomagok kialakítására és elmentésére vagy cafateria bruttó keret megadására is.
  • Számítások mentése, elküldése: Az összeállított csomagajánlatok elmenthetők és e-mailben átküldhetők.

Az ingyenes bérkalkulátor app letötléséhez kattintson a megfelelő ikonra!

 

 

 

Profi bérszámfejtésre van szüksége?

1 millió munkavállaló bérét számfejtjük az általunk készített és folyamatosan frissített szoftverek segítségével. Ha Ön a bér- és humánügyvitel területén dolgozik, és professzionális bérszámfejtésre van szüksége, nézze meg, hogy milyen hatékony és gyors megoldásokat kínálunk bérügyviteli szoftvereink és szolgáltatásaink keretében.