Vezetői csapatunk
 • Barna István

  Barna István

  fejlesztési igazgató

  Nálunk születik a jövő és ez adja a kutatás és fejlesztés izgalmát. Újdonságokat, a NEXON majdani termékeit hozzuk létre, programjaink és megoldásaink az innovatív tudást és a legkorszerűbb technológiát ötvözik. Ebben a folyamatban soha nem lehet leállni, hátradőlni. Informatikusként végeztem, az egyetemről egyenes út vezetett a NEXON-hoz. A magyar bérügyvitel újdonságai mindig itt születtek, engem pedig vonzott az az innovatív teljesítmény ami piacvezetővé emelte ezt a céget. Nekem a kikapcsolódás a családot, a velük töltött időt jelenti. A mozgás pedig meghatározó része ezeknek a programoknak. Egy biciklitúra a hegyekben fizikailag és lelkileg is feltölti az embert.

 • Bogdán Szilvia

  HR-igazgató

  Számomra a NEXON eddigi tapasztalataim, HR-es és vezetői hitvallásom optimális találkozása. Akár fejlesztőkkel, akár bérszámfejtőkkel, vagy projektmenedzserekkel beszélgetek a szervezeten belül, gondolkodóba esek, hogy én beszélem éppen az üzlet nyelvét, vagy az üzlet beszéli a HR nyelvét. Igazán mindkettő igaz, mert ez az a szervezet, ahol a szakmám a business. És a business a szakmám. Abban hiszek, hogy a HR szerepe az üzlet támogatása, elkötelezett munkatársak által az elégedett ügyfelek megtartása, a színvonalas HR-t az eredményes működés egyik sikerkritériumának tartom. 

  A gyorsan változó világ egyik legizgalmasabb szelete a miénk, ezért a NEXON-hoz csatlakozók részesei a HR-szakma fejlesztéseinek, újdonságainak, és hatással tudnak lenni az ügyfelek üzleti eredményeire, hozzájárulhatnak a sikerekhez. 

 • Glatt Andor

  Glatt Andor

  projektigazgató

  A projektiroda a NEXON rendszer bevezetések motorja. A projektvezetők tervezik, szervezik a munkát, összehangolják a feladatokat és képviselnek bennünket az ügyfelek előtt. Alapvető törekvésünk, hogy harmonikus partneri kapcsolatot alakítsunk ki az ügyfeleinkkel, hiszen a cél közös: az elvárásoknak megfelelő, jól működő rendszer bevezetése. A NEXON csapatának 2011 óta vagyok tagja. Kezdetekben a munkaidő nyilvántartás rejtelmeiben merültem el, a projektvezetők munkáját 2017-től kezdődően irányítom. Szabadidőmet családi körben, vagy sporttal töltöm. Szeretem a vizes sportokat, a snowboardozást, a squasholást, és gyerekkorom óta versenyszerűen vívok.

 • Laczkó Erzsébet

  outsource-szolgáltatások igazgató

  Az elégedett ügyfelekhez nemcsak a szolgáltatás minőségének folyamatos javítása, hanem az elvárásokon túli ügyfélélmény nyújtása vezet.  Célom a szolgáltatás- és ügyfélfókuszú egységes ágazati működés kialakítása, melynek egyik pillére ügyfeleink elvárásainak és motivációinak mély megértése és az ezen alapuló szolgáltatásfejlesztés kialakítása. A másik pillér munkatársaink hozzáértése. Nyitottságukkal, tapasztalatukkal és elkötelezettségükkel magabiztos szolgáltatási színvonalat képesek biztosítani. Az aktív pihenés tölt fel. Szeretek a családommal és kutyáimmal lenni, az alkotás öröme pedig megnyugtat.

 • Nyeste Judit

  Nyeste Judit

  pénzügyi igazgató

  A pénzügyi terület szépségét a feladat összetettsége adja: az egész cég működését át kell látnunk, az összefüggéseket, a kapcsolódásokat és a következményeket is. Megtisztelő feladat, hogy a vezetői döntések objektív tényekkel, számításokkal történő alátámasztásával a cég jövőjének építéséhez is hozzájárulhatunk. Szolgáltatási területen, multinacionális vállalati környezetben eltöltött több éves szakmai út után 2010-ben érkeztem a NEXON-hoz. Minden napom a kutyámmal indul és a közös sétával, játékkal fejeződik be. Németjuhász,  igényli a mozgást, a munkát. Hétvégén a kerté a főszerep. A magam által termelt fűszer- és gyógynövényekre különösen büszke vagyok!

 • Virág Vendel

  szolgáltatás-minőségirányítási igazgató

  Törekvés a tökéletességre szolgáltatási minőségben és ügyfél elégedettségben. Ezen dolgozunk, ez a feladatunk. Több, mint két évtizede erősítem a NEXON csapatát, számos területen kipróbáltam magam: ügyféleszolgálaton, projektirodán, közreműködtem az outsource szolgáltatásunk elindításában, vezettem a győri irodát. Ami nem változott, az az elkötelezettség a szolgáltatásaink minősége, annak biztosítása és fejlesztése iránt. Veszprémben élek családommal, felnőtt gyerekeim már kirepültek, hamarosan kétszeres nagypapa leszek. A család mellett szabadidőmben szívesen teniszezek és kerékpározom, ezek maximálisan felöltenek.