A NEXON a Budapesti Gazdasági Egyetemmel és a Kodolányi János Egyetemmel kötött felsőoktatási duális képzésre irányuló partnerségi megállapodást

1989-ben egymillió forint alaptőkével induló cég mára több mint 300 fős, 5 regionális szolgáltatóközponttal rendelkező, közel 6 milliárd forint forgalmat elérő szolgáltatóvá nőtte ki magát és a humánügyvitel területén vezető piaci pozíciót vívott ki magának.

A magyar gazdaság meghatározó TOP 200 szereplőjének csaknem harmada veszi igénybe a cég szolgáltatásait. Több mint egymillió munkavállaló bérügyviteli feladatait a NEXON alkalmazásaival végzik. A cég naprakész, testreszabott digitális HR szolgáltatásait mind a verseny-, mind a közszféra intézményei igénybe veszik.
A

NEXON egyike a töretlenül fejlődő magyar vállalkozásoknak. A cég fő törekvése, hogy az üzleti sikerek mellett a munkatársak számára a legjobb munkahely, partnerei számára pedig a legjobb szolgáltató legyen.

A NEXON innovatív csapatába, mint a Budapesti Gazdasági Egyetem és a Kodolányi János Egyetem duális partnere, örömmel látjuk a tanulni és alkotni vágyó, a digitális HR világa mellett elkötelezett egyetemi hallgatókat is.

 

Tudj meg többet a NEXON-ról

A duális képzésre történő jelentkezésről az egyetemek honlapján lehet tájékozódni!