Cégtörténet számokban

4
millió Ft
1989
1989
Létszám: 5 fő
Ügyfélszám: 60
Árbevétel: 4 Millió Ft

1989-ben megalakult NEXON Kft., majd 1992-ben elkészült szoftverünk második generációs változata, amely a hazai piacon elsőként integráltan kezelte a bér- és táppénzszámfejtést, valamint a munkaügyi feladatokat.

76
millió Ft
1994
1994
Létszám: 24 fő
Ügyfélszám: 450
Árbevétel: 76 Millió Ft

A kezdeti munkaügyi és személyzeti nyilvántartásból korszerű humánerőforrás-gazdálkodási rendszer, a munkaidő kézi vezetése helyett integrált beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszer készült. Elindult bérszámfejtési outsourcing szolgáltatásunk.

424
millió Ft
1999
1999
Létszám: 39 fő
Ügyfélszám: 1 700
Árbevétel: 424 Millió Ft

A NEXON megszerzi a nemzetközileg elismert Best! HR humánerőforrás gazdálkodást segítő program hazai fejlesztési és forgalmazási jogait, amelyet integrál a BERENC rendszerbe. A társaság új székházba költözik a fővárosban és négy új irodát nyit országszerte.

2 026
millió Ft
2004
2004
Létszám: 155 fő
Ügyfélszám: 2 400
Árbevétel: 2 026 Millió Ft

A vállalat 15. évfordulóját termékeinek egységes, új arculatával ünnepli. Az oktatási tevékenység önálló üzletággá, akkreditált felsőoktatási központtá fejlődik. Elkészül a teljesen új nexONBÉR és nexONHRM program, a cég ismét az élen végez a „Legjobb munkahely” felmérésen.

2 819
millió Ft
2009
2009
Létszám: 226 fő
Ügyfélszám: 2 800
Árbevétel: 2 819 Millió Ft

20 éves a NEXON, melynek keretében megújultak a termékeink. Az integrált NEXONhr és a NEXONtime programok mellé elkészült az új NEXONbér, amely már 20 év szakmai tapasztalatait összegezte. Ezzel a NEXON már akkoriban is teljes körű megoldást nyújtott a vállalatok dolgozóinak teljes életútjára. Szoftvereink már felhő alapú SaaS-szolgáltatás keretében is elérhetőek.

3 243
millió Ft
2014
2014
Létszám: 230 fő
Ügyfélszám: 3 000
Árbevétel: 3 243 Millió Ft

Cégünk 2014-ben ünnepelte 25. évfordulóját. Piacvezetőként közel 3000 ügyfél, és egymillió munkavállaló bér- és humánügyi támogatását végezzük. Elkészül a NEXON_PORT munkavállalói és vezetői önkiszolgáló HR-rendszer és folytatódik 4. generációs rendszerünk a fejlesztése. A felnőttképzési tevékenységünk további erősítésére felvásároltuk a hazai oktatási piac jelentős szereplőjét a Milton Kft.-t.

4 674
millió Ft
2019
2019
Létszám: 279 fő
Ügyfélszám: 3 000
Árbevétel: 4 674 Millió Ft

A NEXON 30 éves! A jubileumot a "30 év mögöttünk, a Világ előttünk!" szlogennel indítottuk, és a tőlünk megszokott HR-innovációval folytattuk. Megjelent a magyar piacon egyedülálló iPlan automatikus beosztástervező programunk, valamint az önkiszolgáló HR-megoldásunk okostelefonokra optimalizált változata.

5 715
millió Ft
2021
2021
Létszám: 284 fő
Ügyfélszám: 3 000
Árbevétel: 5 715 Millió Ft

A NEXON_PORT webes és mobil telefonon is elérhető önkiszolgáló megoldásunkat további új funkciókkal bővítettük. Bevezettük a NEXON\worklfow és a NEXON\analytics megoldásainkat. Ügyfeleink közvetlen kiszolgálása érdekében megnyitottuk ötödik szolgáltatóközpontunkat is Debrecenben.

Cégtörténet

1989.

A NEXON alapítói már a személyi számítógépek hazai megjelenésekor lehetőséget láttak a bérszámfejtés informatikai alapokra helyezésében, és 1985-ben készült el IBM XT számítógépre első bérszámfejtő szoftverünk.

Olyan jelentős vállalatok, intézmények használták, mint az Agroker, a Röltex, a Vasért, a Központi Statisztikai Hivatal, a Magyar Tudományos Akadémia és az APEH.

1989-ben megalakult NEXON Kft., majd 1992-ben elkészült szoftverünk második generációs változata, amely a hazai piacon elsőként integráltan kezelte a bér- és táppénzszámfejtést, valamint a munkaügyi feladatokat. A szoftver 1992. végére már 230 ügyfelet szolgált ki, a társaságunk pedig gyors növekedésbe kezdett.

1994.

Ezekben az években a kezdeti munkaügyi és személyzeti nyilvántartásból korszerű humánerőforrás-gazdálkodási rendszer, a munkaidő kézi vezetése helyett integrált beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszer készült.

Elindult bérszámfejtési outsourcing szolgáltatásunk.

Elsőként a magyarországi számítástechnikai cégek között társaságunk megszerezte az ISO 9001-es tanúsítványt.

1999.

A NEXON megszerzi a nemzetközileg elismert Best! HR humánerőforrás gazdálkodást segítő program hazai fejlesztési és forgalmazási jogait, amelyet integrál a BERENC rendszerbe. A társaság új székházba költözik a fővárosban és négy új irodát nyit országszerte.

2002-ben elkészül a munkaidő-nyilvántartó rendszer webes változata és a szoftverfejlesztők között elsőként nyertük el a Microsoft Gold Certified Partner címet.
I. helyezést értünk el a Legjobb Munkahely felmérésen.

2004.

A vállalat 15. évfordulóját termékeinek egységes, új arculatával ünnepli. Az oktatási tevékenység önálló üzletággá, akkreditált felsőoktatási központtá fejlődik. Elkészül a teljesen új nexONBÉR és nexONHRM program, a HR-rendszer teljesítményértékelő (PM) és képzésnyilvántartó (TD) modulokkal gazdagodik. A cég ismét az élen végez a „Legjobb munkahely” felmérésen.

A NEXON-szoftverek Microsoft SQL alatt futnak és elkészül az Oracle platformra átírt változat is. 2006-ra a HR-rendszer a NEXONJOB toborzó szoftverrel egészül ki.

2008-ban bevezetjük a persONLINE webes, dolgozói önkiszolgáló rendszert

A NEXON Akadémia szervezésében elindulnak a szakmai OKJ-s képzések és elnyerjük a CSR Hungary díjat.

2009.

20 éves a NEXON, melynek keretében megújultak a termékeink. Az integrált NEXONhr és a NEXONtime programok mellé elkészült az új NEXONbér, amely már 20 év szakmai tapasztalatait összegezte. Ezzel a NEXON már akkoriban is teljes körű megoldást nyújtott a vállalatok dolgozóinak teljes életútjára.

A világ egyik legnagyobb outsourcing szolgáltatója, az ADP a NEXON-t bízta meg magyarországi képviseletével.

Szoftvereink már felhő alapú SaaS-szolgáltatás keretében is elérhetőek, megkaptuk az ISO 27001 tanúsítványt és Információbiztonsági Irányítási Rendszert vezettünk be.

2011-ben megkezdtük a 4. generációs rendszer fejlesztését. Minősített informatikai vállalkozás elismerést kaptunk az IVSZ-től

Elindítottuk a 2 millió forint összdíjazású Országos Bérügyviteli Bajnokságot, a bérszámfejtő szakma presztízs értékű megmérettetését.

 

2014.

Elkészül a NEXON_PORT munkavállalói és vezetői önkiszolgáló HR-rendszer és folytatódik 4. generációs rendszerünk a fejlesztése, amely a legkorszerűbb technológia alkalmazásával mobilitást és teljesen új ügyfélélményt kínál. A felnőttképzési tevékenységünk további erősítésére felvásároltuk a hazai oktatási piac jelentős szereplőjét a Milton Kft.-t.

Cégünk 2014-ben ünnepelte 25. évfordulóját. Piacvezetőként közel 3000 ügyfél, és egymillió munkavállaló bér- és humánügyi támogatását végezzük.

Elkészül az új Központosított Illetményszámfejtési Rendszert (KIRA) használó intézmények számára a NEXONkir teljes körű humánerőforrás gazdálkodási megoldás.
Stratégiai együttműködés született a Kodolányi János Főiskolával, amelynek keretében közösen elindítottuk a Személyügyi üzleti szervező szakirányú továbbképzést, majd megalakult a NEXON külső tanszéki csoport.

HR-rendszerünkbe integráltuk az elektronikus aláírás opcióját, valamint bevezettük és ügyfeleink körében evangelizáljuk az elektronikus számlázást.

2016-ban megtörtént a NEXON új, önálló székházának alapkő letétele. A fenntarthatóság szempontjait figyelembe véve épült irodaházba 2017-ben költöztünk be.

 

2019.

A NEXON 30 éves! A jubileumot a "30 év mögöttünk, a Világ előttünk!" szlogennel indítottuk, és a tőlünk megszokott HR-innovációval folytattuk. Megjelent a magyar piacon egyedülálló iPlan automatikus beosztástervező programunk, valamint az önkiszolgáló HR-megoldásunk okostelefonokra optimalizált változata . Munkatársaink száma elérte a 300 főt, így a 2017-ben átadott új, saját tulajdonú székházunkat - amivel 2018-ban az Év irodája döntősei lettünk - tökéletesen belaktuk. Ebben az évben nyertük el először a Megbízható Munkaadó címet.

 

2021.

A digitalizáció rohamléptékű térnyerése megerősítette a NEXON hitét és elkötelezettségét a digitális HR-szolgáltatások iránt. A NEXON_PORT webes és mobil telefonon is elérhető önkiszolgáló megoldásunkat további új funkciókkal bővítettük. Bevezettük a HR-munkafolyamatokat támogató NEXON\worklfow és a valós idejű adatelemzést és döntéshozatalt támogató NEXON\analytics megoldásainkat.

Ügyfeleink közvetlen kiszolgálása érdekében az eddigi négy regionális iroda mellett megnyitottuk ötödik szolgáltatóközpontunkat is Debrecenben.

Köszönjük Partnereinknek, hogy velünk tartottak az elmúlt több mint 30 évben, tartsanak velünk a következő évtizedekben is!