Ugrás a tartalomra

Az ajándék közös. Döntsünk róla együtt!

Legyen Ön is részese a NEXON év végi adományozásának!

Szavazzon a NEXON év végi adományára

Már sok éve hagyomány a NEXON-nál, hogy év végén 3 millió forintot ajánlunk fel négy szervezet egy-egy programjának megvalósulásához.

Arra kérjük, legyen részese az ajándékozás örömének és segítsen eldönteni, hogy a négy társadalmi szervezet között hogyan osszuk el a támogatásra szánt összeget.
Az eddigi akcióink sikeresek voltak: tavaly több mint ezren gondolták úgy, hogy szavazatukkal hozzájárulnak az ajándékozáshoz. 

Az alapítványok idei céljai, amihez szavazatukat kérik: Autizmus Alapítvány Felnőtt klub működtetése; Egy Csepp Figyelem Alapítvány Belevalók program 2022-es megvalósítása; Lámpás '92 Alapítvány az érdi otthonuk fűtési rendszerének korszerűsítésére; Szent István Király Zenei Alapítvány kisgyerekeknek szóló, művészeti sorozat megvalósítására.

Az alapítványok idei céljait és a tavalyi támogatások felhasználását négy részes sorozatban fogjuk részletesebben, fotókkal bemutatni.

Arra szeretnénk kérni, hogy a lenti "Szavazok" linkre kattintva vegyen részt a döntésben! 
A tepsiben levő mézeskalácsok mindegyike 250 ezer forintot jelképez. Húzza a sütiket egyesével az alapítványok dobozába aszerint, ahogyan Ön osztaná el az adományt közöttük.
A kiválasztott arányokat egyesítjük, s januárban ennek megfelelően osztjuk szét a NEXON 3 millió forintos adományát. 

Szavazok

Békés, boldog ünnepeket és sikerekben, egészségben gazdag Új Évet kívánunk!

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100