Ugrás a tartalomra

NEXONtipp - NEXONtime újdonságok a még hatékonyabb erőforrás-menedzsmenthez

Egyszerűbb erőforrás átcsoportosítás, illetve jelenléti íveken időszak zárása gazdasági egységenként

Egyszerűbb és hatékonyabb az erőforrások átcsoportosítása

A vállalatoknak még soha nem volt ennyire fontos, hogy gyorsan és rugalmasan tudjanak reagálni a piaci körülményekhez. Ennek egyik eszköze a munkaszervezés, a szervezeten belüli erőforrás átcsoportosítás, amihez a NEXONtime erőforrás-menedzsment rendszerünk belső kölcsönbeadás funkciója hatékony támogatást nyújt.


A funkció újdonságainak köszönhetően a vezetők még egyszerűbben és gyorsabban végezhetik el az átcsoportosítást:

  • a funkció ellenőrzi és automatikusan felajánlja a kölcsönbeadási feltételeknek megfelelő dolgozókat, így a vezető ki tudja választani, hogy kiket tud átadni a másik területre
  • a kölcsönbeadás csoportosan, több dolgozóra egy lépésben is végrehajtható 
  • a dolgozók kiválasztásánál a rendszer támogatja a vezetőt, hogy csak azokat a dolgozókat tudja kiválasztani, akik megfelelnek a kölcsönbe adás feltételeinek (pl. szervezeti szint, munkakör, kölcsönbeadás ideje)

A kölcsönbe adás létrehozása után a rendszer a szokásos módon egyesével értesítést küld az érintettek számára.

belso kolcsonbe adas

 

Időszak zárása gazdasági egységenként

Új fejlesztésünk a NEXON4 rendszerben egyszerre több cég (gazdasági társaság) adatait egy állományban kezelő ügyfeleinknek nyújt hatékony megoldást, ha az egyes cégek eltérő időpontokban zárnak, és a rendszerben is ehhez igazítva szeretnék lezárni a jelenléti íveket, vagy a beosztástervezést. 

A megoldásunk legfrissebb verziójában már a több céget tartalmazó állományokban cégenként külön-külön lehet megadni a zárási időpontokat

Cégcsoportos beállítás esetén a napok státusza akkor mutatja a konkrét lezártsági státuszt, ha az minden gazdasági társaságra vonatkozóan azonos. Ha legalább egy gazdasági társaság esetén eltérő, akkor a nap státusza 'Vegyes' címkével látszik. 

munkaido

Amennyiben az ügyintéző a szerepkörök jogosultságai alapján nem kezelheti az összes gazdasági társaságot, akkor ő csak az általa látható cégek zárási pontjait láthatja és állíthatja be.
Amennyiben az időszak zárását a NEXONbér időadat-átadás végzi el, akkor a zárás csak az adott ügyintéző által kezelhető gazdasági társaságok esetében fog automatikusan megtörténni.

Ismerje meg NEXONtime munkaerő-menedzsment megoldásunkat!

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100