Ugrás a tartalomra

Az ajándék közös - Bemutatjuk a Lámpás '92 Alapítványt

Szívből meleget - Válsághelyzetben lévő családok érdi otthonának fűtéskorszerűsítése

Szavazzon a NEXON év végi adományára

Már több mint tíz éve vonjuk be partnereinket az év végi ajándékozás örömébe és idén is folytatjuk ezt a hagyományt.  Arra kérjük Önt is, hogy szavazatával segítsen eldönteni, hogy négy társadalmi szervezet között hogyan osszuk el a karácsonyi ajándékozásra szánt 3 millió forintot.

Adja le szavazatát Ön is!

Döntését azzal szeretnénk támogatni, hogy december folyamán sorozatban mutatjuk be a NEXON által hosszú távon támogatott négy alapítványt: az idei céljaikat, amire a támogatást kérik, illetve a tavaly megszavazott összegek megvalósulását.

Ismerje meg a Lámpás’92 Alapítványt!

A Lámpás ’92 Közhasznú Alapítvány közel 30 éve azért dolgozik, hogy lehetővé tegye több száz fogyatékossággal élő embertársunk családias környezetben történő lakhatását, foglalkoztatását, művészeti képzését, valamint rászoruló gyermekek, családok ellátását.

Az Alapítvány érdi Otthonában több mint két évtizede biztosítanak lakhatást, védelmet és ellátást válsághelyzetben lévő, otthontalanná vált családok, kisgyermekek számára.

Az otthon felújítási programjának egyik legnagyobb beruházása következik, a teljes fűtési rendszer korszerűsítése és megújítása, mellyel a családoknak is méltóbb körülményeket tudnak biztosítani.

Ezzel közösen esélyt adhatunk nehéz sorsú családok számára egy jobb életre, hiszen olyan emberek, gyermekek élnek itt, akik eddig kilátástalannak tartották a helyzetüket, de - megfelelő segítséggel - már dolgoznak a sikeres újrakezdésen.

A projekt teljes költsége közel 6 millió forint. A műszaki felmérés, tervezés már megtörtént.


2020-ban a "Lámpáskák" csömöri Levendula Otthonának étkezővel egybekötött közösségi tér kialakításához kérték támogatásunkat, ahol állami nevelésből kikerült, értelmi fogyatékossággal élő fiatal felnőttek élnek.

A tavalyi szavazatok alapján erre a célra átutalt 160.000 forint a felújítási alapba került és szeptemberre el is készült a felújítás. A családias házavató ünnepségről ebben a hírünkben számoltunk be 

 

További információk: www.lampas92.hulampasmuhely@gmail.com, illetve a 06 70 312-8890-es számon.

Lámpás '92 Alapítvány

Share Everywhere

Lépjünk kapcsolatba
 
Ügyfélszolgálatunk száma: +36 1 450 2210
Központi telefonszámunk: +36 1 465 5100