Magunkról

Több mint negyedszázados történetünk a magyar informatikai innováció sikertörténete.

Ügyvezető tulajdonosként 1989-ben alapítottuk és azóta vezetjük cégünket. Örömmel mondhatjuk, hogy a NEXON egyike a töretlenül fejlődő magyar vállalkozásoknak. Azért dolgozunk, hogy cégünk az üzleti sikerek mellett a munkatársaink számára a legjobb munkahely, partnereink számára pedig a legjobb szolgáltató legyen.

 • Sass Katalin

  ügyvezető

  A NEXON szolgáltatásai mögött sok elkötelezett szakember áll. Fejlesztés, ügyfélkapcsolat, humángazdálkodás: gyorsan változó világ, gyorsan változó igényekkel, vezetőként e területek irányítása a feladatom. Munkánk során a legmagasabb követelményeket állítjuk magunk elé. Az állandó fejlesztések mellett kiemelten fontosnak tartom a folyamatos kommunikációt munkatársainkkal és ügyfeleinkkel. Éppen ezért vagyok a nyitott ajtó politikájának híve, az ötletek, javaslatok és kérések nálam értő fülekre találnak.

 • Ocskay Szilárd

  ügyvezető igazgató

  A NEXON sikere kezdetben a BERENC bérszámfejtő programon alapult. A bérszakértőből a mai integrált humánügyviteli rendszerünkig hosszú utat tettünk meg. Büszke vagyok eredményeinkre, de főleg ügyfeleinkre: háromezer partnerünk között az egyes ágazatok legnevesebb társaságaival dolgozhatunk együtt. Arra törekszem, hogy cégünk a speciális szakértelmének és a tudatos fejlesztések segítségével a jövőben is vezető humánügyviteli szolgáltató legyen Magyarországon.

 • Szücsy Márton

  partner, NEXON Akadémia igazgató

  Szakértőként kötelességünknek éreztük, hogy az eszközökön és a szolgáltatásokon felül tudást is adjunk ügyfeleinknek. Ez a felismerés hívta életre a NEXON Akadémiát, mert a hiteles forrásból származó naprakész tudás mindmáig az egyik legfontosabb versenyelőny. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.

Cégtörténet

Több mint negyedszázados történetünk a magyar informatikai innováció sikertörténete. Ismerje meg.

Hírek

Tudjon többet rólunk! Hírek, trendek, események a NEXON és a humányügyvitel világából.

Karrier

A munkád a hivatásod? Dolgozz Magyarország piacvezető bér- és humánügyviteli szolgáltatójánál!

 

CSR

Nem csak felelősségünk, lehetőségünk is van arra, hogy alakítsuk a világot. Ügyek, amelyeket fontosnak tartunk.